2016 m. liepos 19 d., antradienis

Krioklys lietuvoje

Krioklys lietuvoje Prieš akis – dar viena Lietuvai itin svarbi šventė – kovo 11-oji. Vienintelis upelis Lietuvoje su natūraliais kriokliais: VILSA. Ventos slenkstis Kuldygoje yra plačiausias krioklys Europoje, kartu su senuoju plytų tiltu kuriantis idilišką, ramią mažo miestelio atmosferą.

Krioklys lietuvoje
Festivalis „Vilnius Street Art“ kartu su „Small Planet Airlines“ pristatė didžiausią šių metų kūrinį Vilniuje – Juozapavičiaus krioklį šalia Neries. XVII amžiuje šis krioklys buvo sustiprintas ir įrengtas taip, kad juo galėtų nau. Nepaprastas Neries regioninio parko upelis – Vilsa. Ar numanėte, kad Lietuvoje yra natūralių krioklių?


Krioklys lietuvoje
Jų turi netoli Rykantų tekanti Vilsa! Krioklys – upės ruožas, kuriame vanduo krenta didesniu negu 45 % nuolydžiu. Dažniausiai skirtas apibūdinti natūraliam objektui, bet kriokliai gali būti ir. Aplinkosauga » Užšalęs krioklys Lietuvoje. Paklaustas, kaip gimė projekto idėja, I. Lietuvoje, krioklių neturime, tad „Juozapavičiaus krioklys“. Bulius, kone vieninteliai Lietuvoje natūralus kriokliai ir grįžimas atgal. Po Saidės upelio, toliau patraukėme Neries pakrante.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Krioklys lietuvoje
Vienas jų - šalia Žaliojo tilto atsirasiantis krioklys. Lietuvoje neturime didelio krioklio, taigi dabar turėsime“, – sako darbo autorius I. Vandens telkinio pavadinimas: Krioklys. Darbas bus atliktas nuo seno gatvės menininkų. Kriokliai - vieni įspūdingiausių gamtos kūrinių, savyje įkūnijantys ne tik pasakišką grožį, bet ir laukinę jėgą, kuomet riaumodami krenta žemyn iš.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...