2016 m. liepos 19 d., antradienis

Darbeliai derliaus sventei

Darbeliai derliaus sventei Ruduo – tai metų laikas, kai gamta žėri įvairiausiomis spalvomis, o jauni tėveliai įnirtingai suka galvas, ką originalaus būtų galima pagaminti. Ką įdomaus, smagaus ir netikėto galite sukurti Rudenėlio šventei? Greičiausiai ir patys prisimenate savo pirmuosius darbelius?

Darbeliai derliaus sventei
Morkiukas ir Morkytė laiveliu plukdo dėdės derliaus dovanotus vaisius, uogas. Dvi mano Obuolinukės Agnė, Vilniaus r. Po šventės, pasidžiaugę ir pasigėrėję „Derliaus kraitės“ piešinių ir darbelių parodos eksponatais, mokiniai nuskubėjo į klases vaišintis dėdės Rudenėlio. Norime papasakoti apie neįprastus darbelius iš vaisių ir daržovių.
Darbeliai derliaus sventei
Neįprasti jie visų pirma dėl to, kad sodo ir daržo derlių esame įprate naudoti. Kūrybiniai darbai Rudenėlio šventei iš vaisių ir daržovių.


O stai ir musu darbeliai rudenelio sventei:. Tiek prisiziurejau graziu darbeliu, kad galesiu su pirmokiukais ka nors pabandyt thumbup. Atsiunčiam savuosius darbelius rudens šventei. Gal kiti tėveliai pasisems idėjų, nes man. Nors švente ir praejo bet galiu ikelti pagaliau ir mūsų darbelius. Jeigu iš daržovių kuriate kokį nors gyvūnėlį, galite apgyvendinti jį brokolių miške. Kūrybingi, nuotaikingi, spinduliuojantys šilumą Jūsų darbeliai.

Darbeliai derliaus sventei
Elektrėnų lopšelio-darželio "Pasaka" bendruomenė dalyvavo derliaus šventėje.


Kol vaikai nedideli, tai darbeliai labiau panašūs į tėvų kūrybiškumo išbandymą. Linksmųjų daržovių“ komandos mokiniai pasitelkę fantaziją sukūrė įdomių darbelių iš daržovių, vaisių, lapų. Popieriaus ir gamtinių medžiagų darbelių“. Papasakosiu apie šeštadienį Angelo darželyje vykusią Derliaus. Derliaus šventės meninė programa prasidėjo pašventintos duonos. Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šį rudenį į vaikų darželį atėjo derliaus (rudens) šventė.


Yra tokia tradicija darželyje – atnešti savo padarytų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...