2016 m. liepos 17 d., sekmadienis

Kvepalai testeris kas tai

Kvepalai testeris kas tai Prie parduodamų kvepalų parašytas žodis "testeris" reiškia, kad t. Dauguma žmonių mano klaidingai, kad b-a. Nors perskaiciau daug ivairiu nuomoniu, bet pati linkstu irgi prie to kad kvepalai - testeris laikosi geriau. Kadangi ne karta teko nusivilti kvepalu. Dažniausiai testeriai būna įpakuoti paprastesnėje popierinėje pakuotėje (gali būti ir be popierinės pakuotės), todėl jie yra pigesni nei įprastos pakuotės kvepalai. JŪSŲ DĖMESIUI: TESTERIS skiriasi tik pakuote! Lanvin Marry me originalūs kvepalai, TESTERIS, 75ml, EDP.

Kvepalai testeris kas tai
Burberry Body Tender EDT 60ml testeris. Dolce & Gabbana - Light Blue testeris EDT 100 ml.


Elizabeth Arden 5th Avenue NYC EDP 125ml. Vienas populiariausių mitų – kvepalai iš testerių laikosi ilgiau. Ne kartą teko girdėti legendas, kad “pasipurškiau parduotuvėje iš testerio, laikėsi. Perkant kelis vienetus, pritaikysime nuolaidą! Originalūs kvepalų testeriai ir kosmetika. Visą gruodį nemokamas pristatymas nuo.


Beyonce Heat“ (angl. šiluma) aromatas yra unikali moters jausmingumo išraiška – seksualus, elegantiškai moteriškas. Yra net nuomonę, kad testeriai neturi. Tai žinodami, kvepalų gamintojai neriasi iš kailio - nors, regis, sukurta jau tokia. Kaip neapsigauti - neišmesti pinigų vėjais kvepalų klastotėms? Parfumuotas vanduo Giorgio Armani Si EDP 100ml (testeris). Kvepalų akcijos ir didelės nuolaidos. Jau ne vienerius metus tai populiariausias vasaros aromatas.


Dolce&Gabbana „Light Blue“ – nerūpesingas, dvelkiantis vėsa, kibirkščiuojantis aromatas iš gėlių. Prekiaujame originaliais kvepalais ir Testeriais. Visos mūsų prekės yra naujos, originalios ir autentiškos, o kainos daug žemesnės nei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...