2016 m. liepos 17 d., sekmadienis

Mas 924 vestuvines sukneles

Mas 924 vestuvines sukneles Kolekciją sudaro šeši itin skirtingi suknelių modeliai, atitinkantys bene. Vos tik atsiradus „Mas 924“ norėjote išlikti paslaptinga ir niekam nežinoma. Kuriate modernaus stiliaus vestuvines sukneles, o savo visai.

Mas 924 vestuvines sukneles
Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Kiek paradoksalu, kad MAS 924 vis dar šiek tiek slepiasi. Odinis švarkas, ilga suknelė, perregima palaidinė.


Mas 924 vestuvines sukneles
Jaunoji su „Mas 924“ vestuvine suknele atrodė be galo subtiliai, tiesiog nuostabiai. Susižavėjimo Deimantę pamatęs neslėpė ir Povilas, savo. Más 924“ ir „Rent Boutique“ kolekcija 8 nuotr. Pradedant kasdieninio outfito kūrimu ir baigiant savo pačios įkurtos drabužių parduotuvės MAS 924 vystymu. Ne paslaptis, jog Monikos planus. Ingrid Inži Couture“ mados namai pristatė naują vestuvinių suknelių kolekciją.


Kaip „Mas 924“ mados namų proveržis į viešąją erdvę su garsiomis moterimis. Jau sukurtos naujausios kolekcijos vestuvinės suknelės kaina. TV svečiuojasi studijoje pavadinimu „Mas 924“.

Mas 924 vestuvines sukneles
Tave vadina “nauju veidu Lietuvos mados industrijoje”, Instagram platformoje turi daugiau nei 10 tūkstančių sekėjų, o Tavo ženklu “Mas 924”. DELFI - Greičiausiai apie tą vienintelę vestuvinę suknelę. Ingrid INŽI“, „Jan Si Bridal“, „Mas 924“, „Rasos & Christian Mados studija“. Nuotakos makiažas: Alina Silivanova. PARDUODAMA Šifono lengvai krentanti vestuvinė suknelė, siūta pagal individualų užsakymą MAS 924 mados namuose.


Suknelė vilkėta tik vieną kartą, siūta. Mas 924“ vestuvines sukneles kuria jau kelis metus, tačiau pilna vestuvinė kolekcija mados namų dizainerei Monikai Kazakevičiūtei yra. Lietuvos kūrėjai: „MAS 924“ ir „INŽI“ mados namai, dizaineris Liutauras Salasevičius. Galimybę vilkėti naujausios jos kolekcijos sukneles šiandien turėjo ir Lietuvos modeliai. Vestuvinių suknelių kolekcijų pristatymas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...