2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Lietuvoje vykstantys aukcionai

Lietuvoje vykstantys aukcionai Pabaigos laikas Pradžios laikas Einamoji objekto kaina. Pagal paieškos kriterijus nerasta objektų. Atraskite aukcionus - puikų būdą pigiau įsigyti turto, kuris Jums reikalingas, o jo.

Lietuvoje vykstantys aukcionai
Valstybės ir valstybinių įstaigų turto varžytinės ir aukcionai. Bankų ir bankrutuojančių įmonių nereikalingo, netinkamo naudoti turto išpardavimas ir aukcionai. Specializuota nekilnojamo turto svetainė, kurioje galima pirkti ir parduoti , išnuomoti ar išsinuomoti nekilnojamąjį turtą aukciono būdu.


Kitos paskirties žemės sklypo pardavimo aukcionas Pagėgių sav.

Lietuvoje vykstantys aukcionai
Nerasta aukcionų pagal paieškos kriterijus. AUKCIONŲ VYKDYMO PASLAUGOS ŠIUO METU NETEIKIAMOS. Antraštė, Baigiasi, Laimintis vartotojas, Paskutinė. Kviečiame susipažinti su vasario 25 d. XLVI Vilniaus aukciono, dedikuoto knygoms, rezultatais. Dėkojame visiems knygų bičiuliams, prisidėjusiems prie. Skatinimo kvotų paskirstymo aukcionas vėjo elektrinėms, kurių numatoma įrengtoji galia viršija 350 kW ir kurios bus jungiamos prie skirstomojo. Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai.


Internete vykstantys automobilių aukcionai jau pakankamai įsitvirtino visame pasaulyje ir tapo puikia galimybe įsigyti automobilį iš JAV. Parduok automobilį per aukcioną internetu. Automobilų pardavimo ir pirkimo aukcionas Lietuvoje. Būsena „Vykstančios“ – varžytinėms vykstant skelbime apie varžytines nurodytu laiku. Asmuo turi registruotis į aukcioną skelbime nurodytu registravimo laiku. Nuo vasaros pabaigos viename iš Pabalių turgaus angarų vykstantis aukcionas jau turi savo klientų ratą. Dėl Utenos rajono savivaldybės teritorijoje vykstančių valstybinės miškų ūkio paskirties žemės sklypų pardavimo aukcionų internete.


Lietuvoje iki šiol, Virginijaus žiniomis, vyko tik antikvariniai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...