2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Ombre parduotuve kaune

Ombre parduotuve kaune Prekinis ženklas OMBRE kuria trikotažo gaminius aktyviems vyrams, mėgstantiems visada jaustis laisvai ir patogiai. Mada – tai nuolatiniai pokyčiai, atsinaujinimas, netradicinių sprendimų paieškos.

Ombre parduotuve kaune
Gitana Žilinskaitė and Danguole.
Ombre parduotuve kaune
Gruodžio 7 dieną Kaune duris atvėrė firminė UAB „Omniteksas” parduotuvė „Fabrikas“. Joje klientai galės rasti ne tik naujausias „Dressed in Green ” kolekcijas. PC Akropolis Kaune, Karaliaus Mindaugo pr.


UAB OMNITEKSO PREKYBA aprangos parduotuvių tinklas Lietuvoje ir užsienyje. Ombre“ plaukų dažymas Jūsų pageidaujamais atspalviais, kai spalva. Vilnius); KAUNAS: Parduotuvė "Smagios dovanos" (PC "AKROPOLIS Kaunas"). Drabužiai siuvami Kaune ir Vilniuje.

Ombre parduotuve kaune
Atsiimk Kauno, Klaipėdos ar Šiaulių prekių. Balayage yra subtiliai ir natūraliai atrodantis. Jūsų plaukų grožiu rūpinasi grožio salonas NEFERTITĖ – vienas iš pirmųjų Vilniaus mieste, tad jį drąsiai galima vadinti „veteranu". Microblading 6D mokymai Kaune 1200€; Grožio naujienos, salonų katalogas.


Grožio salonas SIBILIJA specialistai tau siūlo atsinaujinti ir išbandyti "Ombre" plaukų dažymo stilių. Būk madinga visais metų laikais! Klasikinis „ombre“ dažymas + dovana. Yury“ salono meistrai, išbandę daugybę technikų, žino kaip tai atlikti pasiekiant aukščiausią kokybę, todėl šis dažymas. Kad ši medžiaga tokia taptų, dvyliktus metus darniai pluša Kaune. Thermowave“, „Dressed in Green“, „Pura“ ir „Ombre“ – tai itin tvirtas įmonės veiklos pamatas. Vešlūs, išraiškingi antakiai, vokai, papuošti žėrinčiomis detalėmis, švelniai rožiniai skruostai, ombre stiliaus lūpos, lengvos ir kuo natūraliau. Sombre - iš esmės labai panašus dažymas į ombre, tik su subtilesniu spalvų.


Ar patartumėt kokią kirpėją Kaune arba Šiauliuose? Na man kaip tik patinka, kai matosi, jog grįžau iš kirpyklos, o ne iš parduotuvės biggrin. Ombre - tolygus vienos spalvos perėjimas į kitą su tarpiniais tonais; dažniausiai iš tamsių šaknų į šviesius galus, tačiau galimi ir kiti variantai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...