2016 m. liepos 13 d., trečiadienis

Linkomanijos pakvietimai nemokamai

Linkomanijos pakvietimai nemokamai Sveiki, nuo šiol pakvietimai nemokamai nedalinami, kadangi yra pasiektas paskyrų skaičius. Niekada nesinaudojau linkomanija, bet dabar labai labai prireike. Kaip man gauti pakvietima ar kitais budais uzsiregistruoti? Bet, rodos, Jūs nebuvote automatiškai prijungti prie sistemos. Primygtinai siūlau čia rašyti tik pakvietimų siūlymus, nes kitaip gausis balaganas ir tema vėl bus ištrinta. Kodėl verta dalyvauti LinkoManija veikloje?


LinkoManijos“ svetainės pradiniame puslapyje jos kūrėjai ir tvarką palaikantys.

Linkomanijos pakvietimai nemokamai
Galite pasinaudoti arba bent jau pasmalsauti: NASA nemokamai. I si portala patekti naujiems vartotojams galima tik su pakvietimu. Kalėdų proga, mes priimame naujų narių į LinkoManiją. Taip, nemokamai rinkite taškus - nemokamai žiūrėkite filmus. Kaip galiu gauti taškų už draugų pakvietimus? Turiu 16 Torrent LT pakvietimų, 2 BaltTracker pakvietimus ir vieną linkomanijos pakvietimą. Gauti juos galima visur: paprašyti draugo.


Linkomanijos pakvietimo už dyką negausi. Mažus kiekius Bitkoinų - Satošių populiarinimo tikslais nemokamai dalina.

Linkomanijos pakvietimai nemokamai
Filmas „Knygnešys“ oficialiai platinamas internetu nemokamai. Turbūt žinot kas per portalas ten yra :) Kam reikia pakvietimų, mielai pasidalinsiu. Gauk pakvietima nemokamai, tiesiog užpildyk anketa pakvietimas. Jokių registracijų su pakvietimais atviruosiuose torrent puslapiuose. Pakvietimų galite kaulyti iš gerų draugų, pažįstamų ir pan.


Bet siaip tai daug knygu duoda ir is ten atsisiust, nemokamai, neprisijungus (tipo prastesnes).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...