2016 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

Madingos užuolaidos 2015

Madingos užuolaidos 2015 Tyrimų institutas „Pantone Color“ išrinko pagrindinę 2015 m. Galima rinktis įvairių spalvų baldų audinius, užuolaidas, staltieses. Užuolaidos ar roletai: ką pasirinkti?

Madingos užuolaidos 2015
Tačiau interjero ekspertai rekomenduoja atkreipti dėmesį, kokie raštai, audiniai, spalvos ir užuolaidų forma dera kambaryje. Sužinokite, kaip pasirinkti tinkamiausius užuolaidas jūsų kambarį! Išskirtinio dizaino užuolaidos ir audiniai. Jos suteikia jaukumo kambariui, o skirtingi raštai ir spalvos atgaivina kambario interjerą.


Madingos užuolaidos 2015
Apžvelkime, kokie užuolaidų tipai madingi 2016 metais. Kiekvienas svajoja apie jaukius ir stilingus namus, kuriuose vyrautų estetika ir harmonija. Prieš kurį laiką buvo madingos sunkios klasikinės užuolaidos, dabar - šiek tiek. Pagrindiniai interjero dizaino bruožai, kurie bus populiarūs 2015. Taip pat vis dar madingas išlieka zigzago raštas, kuris naudojamas. Populiariausias pasirinkimas yra zigzago rašto pagalvėlės and sofos ar užuolaidos. Kaip jomis dekoruoti langus, kad interjeras atrodytų.


Jos gali būti tiek interjerą papildanti detalė, tiek vienas pagrindinių kambario akcentų. Dizainerė pastebėjo, jog dėl besivystančių technologijų vis spartėja gyvenimo tempas, kuris.

Madingos užuolaidos 2015
Greta ilgokai dominavusio moderniojo stiliaus vėl ryškėja klasikinio užuolaidų įrengimo tendencijos. Klasika – tai stilius, kuris visuomet madingas! Siūlome pasidairyti, kokios spalvos itin madingos 2016 metų pa. Sutikite, užuolaidos išties svarbi namų interjero dalis. Netinkamai parinktos užuolaidos gali ne tiktai subjauroti kambario interjerą. Specialistai pataria, kad visada madingos yra derančios ir savo.


Romanetes puikiai tinkačios prie virtuvėje dominuojančių spalvų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...