2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

Turgines tases kaune

Turgines tases kaune Gal kas zino kur kaune galima butu nusipirkt dideliu tasiu, taip vadinamu turginem. Galite pasiimti papildomą bagažą (dideles tašes ir didelius lagaminus didelis ilgis). Buveinės adresas: Studentų 65, LT-51369 Kaunas, Lietuva (KTU regioninis mokslo parkas).

Turgines tases kaune
Pas mus tai tu turginiu tasiu tai yra pirkti pakistanieciu ar kaip juos cia. Londono,o as gyvenu prie Liverpulio,siuntinuka reikia ideti i kauna. Pynimas iš laikraščių - 812 žin.


Paieška pagal: turgines tases - Skelbimelis.

Turgines tases kaune
Atnaujinti viršuje, Naujausi viršuje, Su atnaujintu turiniu viršuje, Pigiausi viršuje. Kaune urzmo bazeje tos turgines tases po 10LT Rokas Ražanauskas 867122453 Kaunas "LB" wrote in message news:j59p9e$ak0$1. TV, DVD, kondicionierius, patogios kedes, šildomos sedynes. Nuo dėžutės iki lagamino ar turginės "tašės", nuo padangų iki duslintuvų, nuo dviračio iki skalbimo mašinų. Visai kaip Kaune, girti buduliai besistengiantys i turgines tases sugrusti kuo daugiau cigareciu ir draskantys akis darbuotojams kurie pasako kad tokia tase i. Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu TURGINES TASES.


Uz sia paslauga noreciau su savimi parsivezti kelias tases daiktu. Jeigu ir Kaune gyventi galima, tai kažkokios formos humoras ten egzistuoja. Medžiaga kaip tų linijinių-turginių tašių.

Turgines tases kaune
XL baisiai didelė tašė, į priekinį skyrių dedu staliuką:. Naujakuriai vos išlipę iš lėktuvo ar išsikrovę „turgines tašes“ iš mikroautobusiuko patiria šoką. Ir nesvarbu, atvyko jie pas pažįstamus žmones.


Trumpas pavasario poilsis Sicilijoje! Skrydis iš Kauno ir 4 nakvynės viešbutyje – 231 €!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...