2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

Uzuolaidos kaune pigiai

Uzuolaidos kaune pigiai Platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, paprastas ir saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Pas mus didžiulis pasirinkimas: nuostabios pasiūtos, modeliuotos, siuvamos pagal Jūsų užsakymus. Parduodu naktines užuolaidas 3 vnt 245x140 Vieneto kaina 20 eurų Visos trys 50 eurų.

Uzuolaidos kaune pigiai
Pigiai parduodu mažai naudotas vokiškas dienines užuolaidas 2,80 m aukštis, ilgis 5,5 m). Užuolaidos – labai svarbi interjero detalė. Jos ne tik puošia namus, bet ir suteikia jiems jaukumo ir net tam tikrą saugumo jausmą, mat saugo nuo pašalinių.


Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas.

Uzuolaidos kaune pigiai
Kampinis, dušo užuolaidos karnizas. Minkštus kampus, komplektus, sofas-lovas, miegamojo, virtuvės, prieškambario, svetainės ir kitus baldus galite įsigyti iš karto vietoje, nereikia laukti. Kiekvienas svajoja apie jaukius ir stilingus namus, kuriuose vyrautų estetika ir harmonija. AUSFA užuolaidų salone siūlomos ne tik užuolaidos, bet ir romanetės, širmos, karnizai ir kt. Naktinės užuolaidos gelsvos su rusvais atspalviais.


Kreipkitės - padėsime sukurti jaukumą Jūsų namams! Didelis užuolaidų pasirinkimas Kaune už gerą kainą. Malonus aptarnavimas, ir visada taikomos nuolaidos! Jos gali būti tiek interjerą papildanti detalė, tiek vienas pagrindinių kambario akcentų.

Uzuolaidos kaune pigiai
Didžiausias baldų ir interjero detalių pasirinkimas Lietuvoje! Lengvos dieninės ir naktinės užuolaidos.


Kauno bazės lavkėse užuolaidos tokios pašios kaip vienoj irgi ne brangiausioj parduotuvėj kainavo 40-čia litų pigiau Nekaltas Grynai tokios. Tai 3D užuolaidų prekių kategorijoje, kurioje rasite užuolaidas pagal kiekvieno skonį ir norus. Pirkdami jas nepamirškite ir prekių kategorijoje yra visa patalynė. Vakarinė galerija, 4salė, II aukštas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...