2016 m. liepos 17 d., sekmadienis

Vištienos krūtinėlė su daržovėmis

Vištienos krūtinėlė su daržovėmis Vištienos krūtinėlės su daržovėmis „. Ir vyras laimingas, ir vaikai sotūs“, - rašo DELFI skaitytoja Julija, atsiuntusi mums savo vištienos receptą. Daržoves supjaustome vidutinio stambumo gabalėliais (kubeliais ar juostelėmis, kaip kam patogiau), krūtinėlę supjaustome į mažus gabalėlius.

Vištienos krūtinėlė su daržovėmis
Orkaitėje kepta vištienos krūtinėlė su daržovėmis. Atnešu Jums nuostabų patiekalą, kurio paruošimui užtruksite itin mažai laiko. Kai nori kažko lengvo, panašaus į čanachus, bet neturi jiems skirtų indelių, randi išeitį. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.
Vištienos krūtinėlė su daržovėmis
Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Visai nesunkus, bet labai skanus būdas panaudoti vištienos filė.


Proporcijas laisvai galima keisti, pagal tai. Dalinuosi nuostabaus patiekalo receptu. Jam paruošti užtruksite itin mažai laiko. O kai iškeps, valgysite ir pirštelius laižysite. Gairės: Greitai pagaminami, Ištroškinti, Paukštienos patiekalai, Troškiniai, saldytos darzoves su vistiena, vistienos krutinele su saldytomis darzovemis, vistiena. ORKAITĖJE KEPTOS VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS SU DARŽOVĖMIS. Puslapio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė Rasa šįkart su ANGLIJA.


Vištienos krūtinėlė su daržovėmis
Kaip viena vištos krūtinėle pamaitinti visą šeimą dvi dienas? Sudedame susmulkintas daržoves, supjaustytą vištieną ir prieskonius. Už šitą vakarienę nusipirksiu sau medalį, o už nuotraukas išsirašysiu griežtą papeikimą. Užkepta vištienos krūtinėlė su daržovėmis ir Mocarelos sūriu. Pomidorus, cukinijas nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1 cm storio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...