2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Ausies papuosalai

Ausies papuosalai Latte 2,1 € 7 Lt; Auskarai AmberGirl 1,74 € 6 Lt; Auskarai Raimonda1997 4,34 € 15 Lt; Silvian Heach aukštakulniai batukai Silvian. Naujas auksinis auskaras - ausies papuošalas su spygliukais - Labai gražus ir įdomus ausies papuošalas - auskaras. Užsikabina už ausies, todėl tinka visoms.

Ausies papuosalai
Alyvinių atspalvių auskarai su paukšteliais. Auskarai – ypatingas papuošalas, juk būtent jie patraukia dėmesį ir suteikia veidui išskirtinumo. Todėl renkantis juos būtina atkreipti dėmesį į veido formą ir ausų. Paauksuoti auskarai į ausis (pora) "Pair of Colored Crystal Ball Gold IP"- su juodais kristalais.
Ausies papuosalai
Nerūdijančio plieno ausies auskaras su kabančiu Kryželiu.


Sidabriniai auskarai, sidabro auskarai, papuošalai, auskarai, sidabras. Papuošalai – neatsiejama moterų įvaizdžio dalis. Pirmiausia, kai jūs turite skylę su išoriniu ratlankio kremzlės, tai vadinama Helix ausies auskarų. Dėl skirtingų tipų ausies auskarų, Helix ausų papuošalai, taip. Tačiau - kiek tai yra saugu ir kokio amžiaus vaikams jau galima atlikti šią procedūrą. Ypač populiarūs šie papuošalai buvo Rytų šalyse: ką tik gimusioms.


Ar kada įsivaizdavote, kad ant piršto galėtumėte nešioti ausį, o po kaklu pasikabinti nosį?

Ausies papuosalai
Jei ne, šios kūrybingų ir ganėtinai keistų papuošalų. Kaip drabužių, papuošalų mados tendencijos bėgant laikui kintai ir. Ausų papuošalai tarp kitų išsiskiria savo formomis ir spalvingumu. Tai auskarai dizainas yra alternatyvus būdas nešioti šį papuošalai punktas natūra. Tai prisegama auskarai gali turėti ant ausų skilčių per atlenkiamu klipas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...