2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Pūkinės pagalvės

Pūkinės pagalvės Pūkinės pagalvės yra minkštos ir purios. Pūkų pagalves lengva iškedenti, jos ilgai. Merkio antklodės Merkio pagalvės Merkio čiužinėliai Merkio pledai Merkio vaikiška patalynė Merkio lovos užtiesalai Merkio apranga ir avalynė Uždaroji akcinė.

Pūkinės pagalvės
Pagalvė gali būti tokia puiki, kad su ja labai sunku atsisveikinti rytais. Puikiai išsimiegoję ant pagalvės, skirtos jums, pamiršite visus rūpesčius ir problemas. Greitas pristatymas, platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas. Miegant mikroklimatas tampa idealus, nes pūkinės pagalvės ir antklodės nuo žmogaus kūno visiškai pašalina drėgmės perteklių.


Pūkinės pagalvės
Tokios pagalvės pasižymi drėgmę sugeriančiomis ir šilumą gerai išsaugojančiomis savybėmis. Pūkinių pagalvių skalbti nerekomenduojama (nors tokia galimybė yra). Visgi, jei susigundysite skalbti pūkinę pagalvę, tokiu atveju uždėkite pagalvės užvalkalą. Tiek čiužinį, tiek pagalvę ir antklodę reikia rinktis atsižvelgiant į savo kūno. Užpildas : 95% žąsų pūkų ir 5% plunksnų. Pūkines pagalves COMCO lengva iškedenti, jos ilgai nepraranda formos. Nėra jokių prekių, atitinkančių pasirinkimą.


Jūs nepasirinkote prekių palyginimui. Sveikos, gal kuri nors is jusu yra valiusios senas pukines pagalves ir kaldras?

Pūkinės pagalvės
Girdejau, kad "Jogleje" valo, bet neisivaizduoju kas bus po. Pirkdami bet kurią "CALMA" ortopedinę pagalvę, antrą pagalvę gausite dovanų! Lunksna - pūkinės antklodės ir pagalvės, 100% natūralu. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Gaminame pagal individualius užsakymus; Pagalvių ir kilimų valymo paslaugos. Sintetines pagalves galima dažnai skalbti, tad jeigu esate. Kai jūs perkate pagalvę yra būtina skirti labai daug dėmesio koks užpildas yra pagalvėse. Finlayson-Familon" jau siūlo ir nuostabią pūkinę patalynę, kur išvalyti ir nuriebinti Šiaurėse ančių. TEMPRAKON pūkinė pagalvė Out of stock More info. Junior pūkinė pagalvė Out of stock More info. Aprašymas: Aukštos kokybės pūkų-plunksnų pagalvės!


Pagalvių impilų gamybai naudojami tik ypač tankūs, pūkui nepralaidūs (impiliniai) aukštos kokybės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...