2016 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Kudikio raida 3 menesiai

Kudikio raida 3 menesiai Trečiasis mėnuo – tarsi kūdikio paauglystė. Visko nori, nors dar negali; kūnas vis. Trečiojo mėnesio pabaigoje kūdikis turi gebėti atlikti šiuos pagrindinius.

Kudikio raida 3 menesiai
Tyrimai rodo, kad maitinimas krūtimi iš tiesų gali keliais balais padidinti kūdikio intelekto koeficientą. Mes jau tris mėnesius gyvename su kūdikėliu. Jūs įveikėte pirmąjį gyvenimo trimestrą.


Kūdikis jau moka sugniaužti ir atgniaužti kumštelį.

Kudikio raida 3 menesiai
Paguldykite vaikutį ant pilvelio ir delnu glostydami nugarytę, kojytes kartokite: „Eina meška per laukelį. Rekomenduojama kreiptis į gydytoją dėl vaiko raidos sutrikimo, jei: 3 mėn. Neklauso kalbančiojo balso;; Nežiūri į kalbančiojo. Motorinė raida yra labai svarbi kūdikiui, nuo to priklauso vaiko fiziniai, protiniai. O to subrendimo požymiai yra šie: (1) kūdikis darosi pajėgus tirštą maistą priimti į. Kartais šiek tiek anksčiau ar vėliau, tačiau 3 mėnesiai – tai dar tikrai per ankstyvas amžius pradėti papildomą maitinimą. Jūsų vaikas jus pažinojo dar prieš gimdamas. Paguldytas ant pilvo, kūdikis pasiremia ant abiejų dilbių ir išlaiko galvutę aukštai apie.


Nuo to, kaip vyksta raidos procesai keliais pirmaisiais vaiko gyvenimo metais.

Kudikio raida 3 menesiai
Iš motinos gautas imunitetas po 2-3 mėnesių išnyksta, todėl kūdikis dažnai serga. Vienas pirmųjų dalykų, kurių išmokomi tėvai – tai prilaikyti kūdikio galvytę, nes jis pats to nesugeba padaryti maždaug iki 3 mėn. Psichomotorinė kūdikio raida, Naujagimystės periodas, kūdikystės mėnesiai. Kelis kartus girdžiu iš kitos mamos kuri turi irgi tokio pačio amžiaus dukryte,kad mano dukrytė atsilikusi nuo raidos,nes jai 7 mėnesiai ir 3. Nė vieno kūdikio – jei jo raida yra normali - nereikia mokyti norėti tyrinėti. Jūs turite dalyvauti, kad žinotumėte, ką geba jūsų 1-3 metų vaikas ir.


Dieną miega 3 kartus (ryte, po pietų, vakare), ryte ir vakare – dažniausiai po. Kaip ir anksčiau nereikia kūdikio guldyti ant pagalvės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...