2016 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Laisvų rankų įranga

Laisvų rankų įranga Laisvų rankų įranga - Jabra, Nokia, Samsung ir kt. Skirtos nešioti ausyje ir naudoti automobilyje. Greitas pristatymas, saugus pirkimas, kokybiškos prekės!

Laisvų rankų įranga
Dažnai neturime galimybės pasinaudoti rankomis tam, kad atsilieptume į telefono skambutį. Tokiais atvejais pravers laisvų rankų įranga. Platus asortimentas, greitas užsakymas ir patogus atsiskaitymas.


Parduodama, tinkanti dviem telefonams vienu metu, aptakios formos universalia V4.

Laisvų rankų įranga
Laisvu ranku iranga Jūsų telefonui ir automobiliui. Kokybiška ir nebrangi laisvų rankų įranga Jabra, Globaltech, iBox. TEEARSETBT210W SBS Mobile laisvų rankų įranga. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! JABRA laisvų rankų įranga su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Bluetooth laisvų rankų įranga JABRA, SUPERTOOTH. Platus pasrinkimas iš gerai pasaulyje žinomų gamintojų - Parrot, SuperTooth.


Automobilinė laisvų rankų įranga komfortiškam ir saugiam vairavimui. Ausinės Samsung 3,5 mm white Original.

Laisvų rankų įranga
Naudojant laisvų rankų įranga galima atsiliepti ir baigti skambučius. Pasiekėte didžiausią lyginamų prekių skaičių. Itin lengva (tik 7 gr.) ir patogi ausinė. Kalbėdami mobiliuoju telefonu vairavimo metu be laisvų rankų įrangos - rizikuojate ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumu. Domina laisvų rankų įranga mobiliems telefonams? Dar patogesnė ir malonesnė naudotis „Jabra“ belaidė laisvų rankų įranga pasiruošusi tarnauti jums.


Ji visuomet pravers Jums vairuojant. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. HTC telefonų ir planšečių bluetooth ausinės, įkišamos į ausis ar uždedamos ant ausų, laisvų rankų įranga, garsiakalbiai, garso sistemos, rageliai, adapteriai. Muzikos instrumentaiKlavišiniai, gitaros, mušamieji. Jabra Drive automobilinė laisvų rankų įranga - veikia su 2 telefonais vienu metu (daugiataškė funkcija).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...