2016 m. rugpjūčio 27 d., šeštadienis

Maistas po treniruotes

Maistas po treniruotes Mityba prieš ir po fitneso treniruotės - Treneris. Fitnesas,mtaisyklinga mityba- tiesus kelias gržios figūros link. DELFI - Dauguma puikiai žino, jog per pusvalandį nuo treniruotės reikėtų ko.

Maistas po treniruotes
Specialistai siūlo septynias idėjas, ką valgyti po treniruotės, kad ne tik. Suskubkite, kol nevėlu: odą puoselėjantis ir senėjimą stabdantis maistas. Užkandžiaukite praėjus 30–60 minučių po treniruotės. Jei itin intensyviai plušote sporto salėje, labai ilgai nelaukite ir nekankinkite organizmo.


Maistas po treniruotes
Dažnai tenka girdėti, kad po treniruotės jokiu būdu negalima valgyti, kitaip visos pastangos nueis veltui ir nebus jokių rezultatų. Informacijos ir patarimų, kaip maitintis po treniruotės gausa gali tikrai sukelti sumaištį. Keletas mitų apie tai, kaip teisingai maitintis po. Kodėl reikia valgyti prieš treniruotę ir kokius produktus pasirinkti jau sužinojote. Organizmas eikvoja riebalų atsargas, kai jam trūksta energijos. Kad tinkamai įsisąmonintume tinkamos mitybos svarbą po treniruotės ir kaip maistas gali padėti atstatyti jėgas, būtina suprasti kaip Jūsų organizmas reaguoja į. Rekomenduojama pavalgyti likus 1,5-2 val. Maistas turėtų būti lengvai virškinamas ir gausus angliavandenių, su nedidele. Mityba+Treniruotė+Maisto papildai, išmeskite nors viena komponentą ir jūsų rezultatas nutols nuo jūsų.


Maistas po treniruotes
Atsakymas – valgykime baltyminį maistą. Jau žinome, ką valgyti vakare, tačiau ar visi žinote, kuris maistas yra baltyminis? Tai, ką jūs valgote prieš arba po treniruotės tiesiogiai lemia jūsų rezultatus. Ar turi kisti mityba priklausomai nuo to, kada mes sportuojame? Vienos moterys sportuoja tik atsikėlusios, šeimininkaujančios namie gali sportuoti dienos metu. Prieš kalbėdami, apie tai, ką reiktų valgyti prieš treniruotę.


Po treniruotes baltyminis kokteilis yra idealus variantas + labai patogus tam, kad papildyt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...