2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Oras graikijoje

Oras graikijoje Graikija ir jos orų žemėlapiai, geomagnetinė aplinka. Išsami ir tiksli orų prognozė visiems Graikijos ir pasaulio miestams. Orų informatoriai, orų žemėlapiai, palydovų nuotraukos, Jūros paviršiaus.

Oras graikijoje
Nuo spalio vidurio iki vasario oras būna šaltas ir drėgnas. Vidutinė oro ir vandens temperatūra Rodo saloje Graikijoje. Oras pradeda sparčiai šiltėti nuo kovo mėnesio pradžios. Kreta – didžiausia Graikijos sala ir penktoji pagal dydį Viduržemio jūroje, taip pat yra arčiausiai Afrikos žemyno esanti Viduržemio jūros sala.
Oras graikijoje
Atėnai – Graikijos sostinė ir didžiausias miestas.


Atėnų vardas kilęs iš graikų deivės Atėnės. Atėnai garsūs demokratija, Olimpinėmis žaidynėmis ir filosofija. Vėjo greitis, temperatūra, krituliai. Tačiau vėsus brizas nuo jūros padeda atvėsinti orą pakrantėje ir net. Itališkai Zante vadinama sala, skirtingai nei kitos Graikijos salos, išsiskiria. Oras Zakinte vyrauja Viduržemio regiono klimatas, oras lengvai.


Tai ypatinga vieta, kur gimė grožio. Nuostabus oras, kaitri saulė, krištolinis vanduo ir ilgos valandos paplūdimyje… Ruduo yra derliaus metas.

Oras graikijoje
Beje, spalio mėnuo pasirodė tinkamas pažinčiai su šia Graikijos sala. Oras kiekvieną dieną vis gerėjo ir gerėjo. Sinoptikų oro prognozės savaitei, 10 dienų. Gal kas galit papasakoti plačiau apie Rodo salą ? Koks ten oras balandžio mėnesi būna ? Kiek reikėtų papildomai pinigų pasiimti ? Graikiją pas vyrą krepšininką Ronaldą Rutkauską (24) su dar trijų mėnesių neturinčiu kūdikiu išvykusi ir ten įsikūrusi Gabrielė.


Zoover padės jums sužinoti apie orą jūsų atostogų vietoje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...