2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Sodyba kaštonas

Sodyba kaštonas Jau dešimt metų savo svečius džiugina gardžiais tradicinės. Yra krepšinio aikštelė, baseinas, turkiška ir rusiška pirtis, kubilas. Kaštonas vienu metu gali talpinti iki 90 svečių.

Sodyba kaštonas
Sodyboje yra jauki 55 vietų pobuvių salė, nakvynė visiems svečiams puikiuose poilsio kambariuose. Adresas: Gobergiškės kaimas, Miestas: Klaipėda, Vilnius. KAŠTONAS - Laisvalaikis, pramogos, turizmas - Gobergiškės k. Rengiame vestuvių pobūvius, krikštynas, jubiliejus, šventinius vakarėlius iki 55 žmonių.


Sodyba kaštonas
Apgyvendiname, nuomojame kambarius, pirtelę, kubilą. Vestuvėse buvo apie 70 svečių, todėl reikėjo rasti sodybą su didele sale. Kliepšiai, Ukmergės rajonas - Sodybos. Sodybos pirmajame aukšte yra pobūvių salė su kondicionieriumi, kuri talpina iki 22. Sodyba "Pro kaštoną" randasi pačiame Šventosios centre, Topolių g. Visa sodybos „Gribže“ teritorija apima 7 hektarus ir suskirstyta į 7 funkcines. Algio Reliugos individuali veikla „Kaimo turizmo sodyba kaštonas“. Gerokai jautresni išmetamoms dujoms ir dūmams yra eglė, kėnis, liepa, uosis, beržas, šermukšnis, kaštonas, todėl jie sodintini ten, kur oras. Sodyba prie klevo - unikalaus grožio, puikaus aptarnavimo ir neišdildomų įpūdžių vieta Jūsų.


Sodyba kaštonas
Taisyklės), 82 ir 103 punktais, 280. Papildoma adreso informacija: 10 km nuo Klaipėdos centro. Your music Fredzio Sodyba is just regarding test if you such as the track make sure you purchase the first cd. SVETINGUMO KOMPLEKSAS PAŽAISLIO VIENUOLYNE. Stalo kortelės, kvietimai: UAB "Spauda verslui", Klaipėda Bažnyčia: Gargždų Šv. Karklenų sodyba, sodybų filmavimas iš oro, sodybų filmavima. Mažonienės IĮ – čia rasi vertingos informacijos ir diskusijų apie tavo ieškomą žodį.


Jo viršūnėje augo kaštonas, apjuostas atviros altanos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...