2016 m. rugpjūčio 27 d., šeštadienis

Padekos tevams darzelyje

Padekos tevams darzelyje Ačiū už stebuklingus žibintus, kurie nušvietė Kalėdų seniui kelią į darželį. Vaikučiams ir tėveliams už išmonę ir kūrybiškumą kuriant. Dėkojame lopšelio-darželio tarybai, dar metų pradžioje iškėlusiai tikslą įrengti.

Padekos tevams darzelyje
Dėkoju antros klasės tėveliams, o labiausiai klasės aktyvui – Almai Kaubrienei, Raivarai Kneitienei, Jurgitai Valūnienei ir Monikai Bružienei už jautrias ir. Vilniaus lopšelis-darželis „Šilelis“. Straipsnyje apžvelgiama Šiaulių lopšelio-darželio „Žiogelis“ patirtis, kaip veikti bendrai.


Savaitės pabaigoje išsiunčiame padėkos žinutę telefonu ar interneto.

Padekos tevams darzelyje
Darželyje dirbu tiek, kiek egzistuoja mūsų darželis – 40 metų. O vakarais tėvams atsiimant vaikus, jausti tėvų dėkingumą, dėmesį, pagarbą ir atsakinėti. Projekto tikslai: supažindinti tėvus su vaiko dienos ritmu darželyje; ugdymo(si). Po šių veiklų iš tėvelių sulaukiu padėkos už tai, kad turėjo galimybę, kartu su. Stengiuosi už aktyvų dalyvavimą projekte tėvams atlyginti pagyrimu, padėka.


Kauno lopšelis-darželis Aušrinė, Vaikystės pedagogikos centras. Tai labai svarbi vieta tiek vaikui, tiek tėvams. Tyrimo tikslas — atlikti tėvų lūkesčių analizę lopšelyje-darželyje “Voveraitė”, siekiant numatyti. Susipažinkite su lopšelyje-darželyje „Pilaitukas“ taikomomis tėvų informavimo ir.

Padekos tevams darzelyje
Rezultatas: Dalyvaujant tėvams grupės aplinka tampa įdomesnė ir. Ir tėvai, ir darželis ruošia vaiką tapti visuomenės nariu, todėl jų tikslai sutampa. Tekste yra padėka tėvams už vaikų auklėjimą ir jų mokyklos (darželio) pagalba.


Kokia proga sudaro padėkos tėvams laišką? Pas mus buvo vienbalsiai nuspresta švesti ne darželyje, tad apie medelius. Varpelio“ mokyklos-darželio paramos sąskaitoje buvo 3490,57 Eur. Iš tėvelių vienas atstovas pasakė padėkos kalbą ir įteikė dovanėles. Aukletojos irgi atsidekojo teveliams,kurie buvo aktyviausi grupes veikloje. Jonavos vaikų lopšelyje-darželyje „Saulutė“ vyks respublikinis ugdymo įstaigų.


Dėkojame vaikučiams ir jų tėveliams už kūrybiškus darbelius ir aktyvų. Grupės tėveliams įteiktos padėkos už bendradarbiavimą ir pagalbą įstaigai. Lopšelio-darželio tarybos sudėtis 2013–2014 m.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...