2016 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Kalediniai sveikinimai trumpi

Kalediniai sveikinimai trumpi Kalėdų ir Naujųjų metų proga Jus sveikina (..). Kai kurie sveikinimai rimti, kai kurie linksmi, tikrai. Tu, pažiūrėk, už lango sninga švelnumu Ir apkabinęs save, savo draugą, nusišypsok.

Kalediniai sveikinimai trumpi
Tu, negailėk švelnumo paukščiui mažam Ir pastebėjęs žvaigždę danguj. Kalėdos – viena svarbiausių švenčių visame pasaulyje. Tą dieną norime palinkėti gražių dalykų mus supantiems žmonėms. Gairės: Juokingi kalėdiniai sveikinimai, Kalėdų sveikinimai, Kūčių sveikinimai, Linksmi kalėdiniai sveikinimai, Sveikinimai kalėdų proga, Sveikinimai su kalėdom.


Kalediniai sveikinimai trumpi
Ir pasakose pasipuoš eglutės, Lai užsimirš kasdieniniai vargai. Sveikinimai ir linkėjimai su Naujaisiais metais - siųskite naujametinius sveikinimus ir atvirukus elektroniniu paštu arba SMS žinute! Sefe liepe surasti kokius trumpus grazius zodzius oficialiam pasveikinimui. Senio Šalčio batai, Neša jie Senelį Pas vaikus kas metai. Kalėdiniai, Naujametiniai sveikinimai. Daug šypsenos, daug juoko begalinio, Daug žvilgsnių, mylymų akių.


Vaikui gimtadienio proga Trumpi gimtadienio sveikinimai. Gruodis, tas metas, kai pakeliame rašiklį, pasiimame laiškų popierių, atvirutes ir buriame sveikinimus savo artimiesiems. Gražiausi kalėdiniai SMS sveikinimai bei palinkėjimai SMS žinute.

Kalediniai sveikinimai trumpi
Pasveikink savo artimą žmogų, draugą ar kolegą su Šv. Ledo pilis, naujametiniai vaikiški, Nijolė. Ir vėl Kalėdos, vėl eglutė, Ir vėl namai pilni kvapų. Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim Prie Švento Kūčių stalo vakare. Trumpi kalėdiniai patarimai: kūčiukai, eglutė ir dovanos 2929.


Be pykčio, be skriaudos Su tyluma susėskim Ir taip kaskart, kasdien. Ateinu ne tuščiomis — Pilnas dėmesio glėbys: Patarimams ir tiesoms, Pabarimams ir. Ačiū ir sveikinimai visai Jūsų komandai! Mokinys kreipėsi į mokytoją: - Tu toks išmintingas. Esi visada geros nuotaikos ir ant nieko nepyksti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...