2016 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Parasiuto virve

Parasiuto virve Justo ir Antano svorius), mes abu sveriame. Ypatingai patvari ir universalaus pritaikymo. Tinka rišti, pririšti bet kokius daiktus medžioklių, žvejybų, kelionių.

Parasiuto virve
SUKTA KAPRONINĖ VIRVĖ (skersmuo – 19 mm; 10 m). PINTA POLIAMIDINĖ VIRVĖ (SKERSMUO – 8; MARGA). Pagrindinė apyrankės medžiaga tai taip vadinamas "paracord" tai virvė iš.


Norėdama padėti integruotis į darbo rinką sunkumų darbo rinkoje patiriantiems žmonėms socialinė įdarbinimo agentūra „SOPA“ ėmėsi.

Parasiuto virve
Tuo metu, kai jis mėgino truktelėti parašiuto virvę, aprangoje įsipainiojo jo pėdos. Charlie skriejo žemyn be naudos plevenant parašiuto kupolui. Taigi paracord bendrasis pavadinimas yra parachute cord, kas reiškia parašiuto virvę. Iš pradžių, tai ir buvo pirminis šios virvės panaudojimas ir tik su laiku. Kabantis vazonas: Sukūrė Dana Bechert; Raižytas porcelianas, parašiuto virvė.


Parašiutas puikiai tinka kroviniams. Sukūrė Ferm Living; Vientisas žalvaris su matine politūra. Vėjo tunelis (7); Šuoliai parašiutu (12); Skrydžiai oro balionu (23); Šuoliai su virve (2); Skrydžiai parasparniu. Ir pajuokavo, kad tuomet pajuto, kaip parašiuto stropai - kupolą laikančios.

Parasiuto virve
Vasiliauskas yra ne tik parašiutų, bet ir šuolių su virve aistruolis. Paracord - Anglu kalba vadinama parasiuto virve. Kai išsiskleidžia pagrindinis parašiutas, jei sportininkui kas nors nepatinka – kupolo forma ar persisukusi stropa (virvė), parašiutininkas.


Instruktorius inicijuoja parašiuto išskleidimą ne žemiau kaip 1,5 km. Kartą per pratybas išmetė mane iš lėktuvo be parašiuto. Tai buvo pirmasis publikuotas parašiuto projektas. Vilniaus Dariaus ir Girėno aeroklubas2. Reikia rasti tarpinį variantą – „GLORY II" atveju parašiuto skersmuo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...