2016 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Paso keitimas pasibaigus galiojimui

Paso keitimas pasibaigus galiojimui Paso ar (ir) asmens tapatybės kortelės keitimas nepasibaigus (pasibaigus) jo galiojimo laikui. Pasą ir (ar) asmens tapatybės kortelę galima keisti ir anksčiau. Paso ir (ar) asmens tapatybės kortelės keitimas nepasibaigus (pasibaigus) jo.

Paso keitimas pasibaigus galiojimui
Dėl paso išdavimo reikėtų kreiptis į migracijos tarnybas. Asmens tapatybės kortelė keičiama, jei:. Kitoje nuotraukos pusėje reikia užrašyti. Ar nežinojo tarnybos, kad bus masinis pasų keitimas ir kad žmonės bus seni ir ligoti.


Pasibaigus dokumento galiojimui susidūrė su sunkumais. Kiekvienas žmogus anksčiau ar vėliau susiduria su paso gavimo ar keitimo klausimais. Pilietis, pateikdamas dokumentus dėl paso išdavimo (keitimo), privalo pateikti. Ale kai mano vaiko ATK buvo pasibaigus prieš 3 mėn tai. Piliečiai, kurie 1992 ar 1993 metais gavo šiuos pasus, pasibaigus ar baigiantis jų galiojimo laikui, turėtų kreiptis dėl asmens dokumentų keitimo. Kupiškio rajono gyventojai Vilmai Nicienei nedažnai prireikdavo paso - jai pakakdavo. Todėl ėmė ir pamiršo, kad jos paso galiojimas baigėsi šių metų sausį.


Sveiki, baigesi paso galiojimas jau 6 men. Numatant naujas šių dokumentų keitimo ir išdavimo taisykles, VRM. Paso išdavimo, keitimo, dokumentų dėl paso išdavimo ir keitimo. Dėl asmens tapatybės kortelės ar paso išdavimo ar keitimo. Jei vykstate už Šengeno ribų, dokumentų galiojimui taikomi atskiri. APIE MIGRACIJOS TARNYBŲ TEIKIAMAS PASLAUGAS.


Atkreipiame dėmesį, kad Migracijos departamentas Lietuvos Respublikos pasų ir asmens tapatybės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...