2016 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Techasas televizoriai

Techasas televizoriai Dabar, ištobulėjus technologijoms, televizorių pasirinkimas - kaip niekad platus. LED ir LCD televizoriai - aukščiausios kokybės įrenginiai. LED TELEVIZORIUS SAMSUNG UE55KS7002UXXH.

Techasas televizoriai
Užsisakykite dabar ir mėgaukitės puikios raiškos vaizdu! Buitinė technika: televizoriai, skalbimo mašinos, šaldytuvai, kavos aparatai. Norite išsirinkti ne šiaip paveikslėlius rodančią kvadratinę dėžę, o televizorių, kuris geriausiai tinka Jums ir Jūsų namams?
Techasas televizoriai
Smart TV LED televizorius 42LB650V su „WebOS“, integruotu „WiFi“ ir Cinema 3D technologija.


Gaudiešiaus IĮ - buitinė technika, buitinė technika molėtuose. Kaip trečiadienį pranešė Panevėžio apskrities VPK, dar gegužės 31 d. Internetinė prekyba knygomis, muzika, žaidimais, kosmetika, parfumerija, apranga, buitine ir kompiuterine technika. IKI, MAXIMA, NORFA ir PRISMA parduotuvių kaininius leidinius, savaitgalio bei kitus pasiūlymus. Didelis prekių pasirinkimas ir kokybės garantija. TECHASAS, buitinės technikos parduotuvė, D. Kėdainių “TECHase”Absoliučiai visas prekes užvaldys „ŽIEMOS IŠPARDAVIMO“ kainos! Techasas“, prekiaujančioje įvairia buities technika.

Techasas televizoriai
Nuo šiol išsvajoti pirkiniai, televizoriai, kompiuteriai ir kita smulki bei. TECHasas - 17 buitinės technikos ir elektronikos parduotuvių tinklas, koncentruotas šiaurės ir Vakarų.


Mašinoje rasti, kaip įtariama, neteisėtai įsigyti du skystųjų kristalų televizoriai. Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! Berlyno buitinės elektronikos parodoje – žvilgsnis į televizorių ateitį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...