2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Proginiai tortai

Proginiai tortai Spalvingi ir žaismingi tortai vaikams. Ar tiesiog norite atšvęsti Švento Valentino dieną? O gal tiesiog norite padovanoti skanų tortą mylimam.

Proginiai tortai
Vestuviniai tortai, vaikiški toratai, tortų užsakymai, tortų gamyba, Bijola uab. Tortai Kaune, vestuviniai tortai, konditerijos gaminiai, vaikiški tortai, krikštynų tortai, pyragaičiai, eklerai, keksiukai, pyragai, desertai indeliuose, macarons. Didysis vestuvių katalogas - didžiausias vestuvinių prekių ir paslaugų pasirinkimas - vestuviniai tortai, proginiai tortai, tortų puošimas, tortų papuošimai. Jūratės Gulbinienės įmonė Jūratės Gulbinienės įmonė.


Proginiai tortai
Palikite saldaus stalo rūpesčius mums, skonių specialistams, improvizatoriams, idėjų išpildymo. UAB „Sigitos kepiniai“ tai yra šeimai priklausanti konditerijos įmonė, kuri gamina gilias konditerijos tradicijas turinčią, produkciją. Kaip sako Karlsonas - geriau septyni tortai ir viena žvakutė, nei vienas tortas su. Vaikiški tortai su minimaliu papuošimu pagal nuotrauką iš mūsų fotoalbumo. Siūlome „pasaldinti“ Jūsų verslo renginius šokolado degustacija arba dovanėlėmis Jūsų svečiams, nuolatiniams bei potencialiems. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis.


Priimame individualius užsakymus išskirtinės kokybės tortų gamybai išsinešimui. Tortai pakuojami į cilindro formos firmines dėžutes ir tinkami dovanojimui. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Proginiai tortai
Proginis šachmatų lentos formos tortas. Madingiausi vestuviniai tortai vienoje vietoje. Renkantis vestuvinį tortą svarbu ne tik jo skonis, tačiau ir išvaizda, kuri dera su visu šventės stiliumi, pakeri. Tortą reikia užsakyti prieš 7 dienas.


Torto sudėtį galite pasirinkti iš 26-27 psl. Papuošimai galimi atsižvelgiant į jūsų pageidavimus. Kaip pasirinkti tortą, kad jis būtų skanus, patraukliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...