2016 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Rimi mazyliu klubas

Rimi mazyliu klubas AČIŪ kortelės numerį, rašo, kad tokia kortelė jau įregistruota, nors aš nesiregistravau. Kažkada buvo Rimi akcija tai nusipirkom pabandyti. Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

Rimi mazyliu klubas
Pirmasis vaikų žurnaliukas "Kutis"50 žin. Parduotuvių nuolaidų kortelės50 žin. Kur galima įsigyti Huggies Little Swimmers Lietuvoje? Ar tavo mažylis jau išbandė šias mažųjų plaukikų sauskelnes?
Rimi mazyliu klubas
Mes esame naujame name priešais RIMI parduotuvę, I-ame aukšte, patalpos.


Visi vaikai yra skirtingi, o kokiu talentu pasižymi Jūsų mažylis? Palangoje duris atvėręs RIMI – didžiausias prekybos centras mieste 2. Prie „Rimi“ inicijuoto socialinio projekto „Šeimos pietūs“ prisijungusi specialistė pasakoja, koks laikas su šeima yra vertingas ir kaip jį praturtinti. Taip pat prie Rimi atvaro kaunieciai. Rytis Žvagulis pakvietė į naktinio klubo „Mojito Nights“ atidarymą. Victoria Gym" Sporto klubas, Trinapolio g. Vivulskio gatvėje veikia lopšelis-darželis MAŽYLIS, skirtas 1-7 metų vaikams. MAXIMA, o laisvalaikį leisti kino centre FORUM CINEMAS ar IMPULS sporto klube Savanorių prospekte.

Rimi mazyliu klubas
Visą pirmadienį mažyliai spalvino kaukes, kad tik šalta žiema išsigąstų ir paspruktų. Mus pasitiko žirginio sporto klubo „Horsina“ pirmininkė Inesa Markevičiūtė, kuri parodė.


Pirmadienio rytą autobusiuku išskubėjome į parduotuvę RIMI. Mažylių vežimėliuose (200 m) startas. Prieš 21 valandą - 15-a šlaitinio stogo namukų Preiloje 2005 m. UAB „Sabonio klubas ir partneriai“, sklype greta jų buvo pradėta statyti ir administracinį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...