2016 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Superpanele kaip gauti safyru nemokamai

Superpanele kaip gauti safyru nemokamai Taipnesazininga padarykite ,kad safyru galetume kaip nors. Superpanelė: Mados arena" › Klausimai ir pagalba naujokams. Jeigu turite tik superpanelę, galite gauti deimantų nemokamai.

Superpanele kaip gauti safyru nemokamai
Kaip gauti nemokamai 5 dolerius (Po 5 kartus). Gavau nuorodą į tarptautinę superpanelę, bet ten nebuvo paprasta. Deimantų gali gauti siųsdamas sms žinutę ar pervesdamas pinigus kitais.


Jai neturite smaragdų , jų labai norite ir nežinote iš kur jų gauti.

Superpanele kaip gauti safyru nemokamai
Kiekvieną dieną iki pat nuotykio pabaigos, prisijungi į žaidimą, gausi vieną gilę nemokamai. Taigi Jums spręsti ar norite konkuso ar ne. Darbe galima gauti dolerių ir patirties taškų. Kai nemokami ridenimai baigiasi, gali pratęsti žaidimą, naudodama energiją, dolerius ar safyrus. FaceBook SuperPaneles puslapyje arba lieka tik pirkti už relius pinigus :D.


Smaragdų galima gauti traukiat Laimigąsias kortas,kovojant ir laimint su. Man labai nepatinka,kad akcijose sunku ką nors laimėti be safyrų. Jei tau reikia IQ, pinigų arba taškų, jų užsidirbti gali žaisdama žaidimus. Tačiau ne visi suprantai kaip reikia žaisti.

Superpanele kaip gauti safyru nemokamai
Paskui dar galima sukti už 15 safyrų. Galima gauti įvairių baldų ir niekučių kaip ; smaragdai , doleriai ir t. Geriausiai įvertinta superpanelė laimės 200 smaragdų, o dar 9. Parduoda - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti?


Labai atsiprašau, kad visų aprangų neparodžiau tiesiog neužteko safyrų su smaragdais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...