2016 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis

18 Gimtadienio dekoracijos

18 gimtadienio dekoracijos Nėra laukiamesnio gimtadienio, nei 18-asis. Idėjos ir patarimai dekoracijų tema būtent Jums! Dovanos ir atributika 18 gimtadienio proga, personalizuotos ar su gimtadienio skaičiumi. Amžius: Suaugusiems , Vaikams Tema: Universalūs Šventė: Universalūs , Vestuvės , Spalvota šventė , Gimtadienis , Krikštynos. Popierinės girliandos ilgis 4 m, aukštis 12 cm. Kategorija: Dekoracijos gimtadieniui.


Mūsų parduotuvėje rasite įvairiausių temų šventinės atributikos, kurią galėsite pritaikyti tam tikrų švenčių progomis.

18 Gimtadienio dekoracijos
Maistas ar gimtadienio dekoracijos nėra gimtadienio šventės šerdis! GIFTMAN - dovanos, suvenyrai, teminė šventinė atributika ir gimtadieniu dekoracijos Vilniuje ir internetu. Artėja vaiko gimtadienis ar kita vaikų šventė? Pavasarinės dekoracijos – drugeliai iš keksiukų popierėlių. Kaip paprastai, kartu su vaikais pasigaminti šiltas, spalvingas pavsarines dekoracijas – drugelius iš keksiukų popierėlių ir medinių skalbinių segtukų.


Hipiška dvasia tampa neatsiejama, kai laisva siela nori suburti draugus ir atverti duris į laisvą, meilės ir taikos kupiną gimtadienio šventę. Vaikų gimtadienis gali tapti nemažu iššūkiu tėveliams. Viena tinkamiausių dekoracijų vaikų šventei yra balionai, kuriuos nesunkiai priderinsite prie šventės temos ar pasirinktų spalvų gamos. Folinis balionas Piratai (18 46 cm.). Mano dukrytės gimtadienis jau šį šeštadienį. O dekoracijos bus tikrai paprastos. Pirmojo gimtadienio dekoracija - pasiekimų lenta, metraštis Į krepšelį.


Puiki kaina už įspūdingą renginio dekoraciją, kuri puikiai tinka asmeninėms šventėms, įmonės renginiams, parodoms. Organizuojant teminius gimtadienius fotosienelės bus puikus akcentas. Aukstis 2,18 plotis1,98 Kaina 25 eurai. Nauja, 18 gimtadienio taure:) kaina 20 eur. Paskambinkite šeimoms kurios nepatvirtino dalyvavimo (RSVP). Likusias po gimtadienio dekoracijas išdalinkite svečiams atminimui!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...