2016 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

Air lituanica bilietai

Air lituanica bilietai Daugiau informacijos ir lėktuvų bilietų teiraukitės mūsų konsultantų. Norint gauti nuolaidą reikalinga Omin ID. Pigiausi bilietai skrydžiams į Briuselį.

Air lituanica bilietai
Skrydžiai bus vykdomi iš ir į Londono bei Dublino oro uostus. Pigūs Wizzair bilietai ir į kitus Europos miestus. Kartu su savimi oro uoste reikia turėti ir originalią Airlituanica rezervaciją.


Atostogų pasirinkimas: kelionės bilietus pirkti dabar ar laukti paskutinės minutės?

Air lituanica bilietai
Keliaukite pigiau iš Vilniaus oro uosto į: Malmę; Paryžių; Berlyną. Daisy klube praleisite nepamirštamą naktį, kokių būna tik Danijoje. Lituanica šventiniai reisai į Londoną ir Dubliną. Skrydžio kaina į Bilundą nuo 163 Lt į vieną pusę. Keleivio (ir mokėtojo, jeigu už bilietus mokėjo kitas, nei keleivis, asmuo).


Perkančioji organizacija turi teisę įsigyti iš Paslaugų teikėjo lėktuvo bilietus. Kalėdų šventės siurprizas – bilietai į Lietuvą, Evelina Uždavinytė. CDG Paryžiuje, o bilietai: ne Beauvais; Arlanda. Bendradarbiaujame su vienomis iš populiariausių avia bilietų kompanijų.

Air lituanica bilietai
Bilietai bus siūlomi interenetu. Kaina jau su mokesčiais ir net bagažu, nes jie ten nesismulkina, nori tu. Nes kuomet reikėjo bilietų į Amsterdamą radau pigiau su Air Baltic, via Riga. Bartkaus, bus siūlomos kelionės dviem.


Lituanika – po 30-ies metų“ paminėjimo koncertas. Vilniaus, pigūs skrydžiai, skrydžiai į Vilnių, skrydžiai į Europą. Metų pabaigoje kauniečiams bus pasiūlyti vienkartiniai elektroniniai bilietai, kurie.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...