2016 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

Laimutis purvinis gime

Laimutis purvinis gime Gimęs ir užaugęs Aleknonių kaime nuo pat. LAIMUTIS PURVINIS - BALIUS SU VARPELIAIS 2 - GIMIMO DIENA. Didžiausia legalios lietuviškos muzikos duomenų bazė.

Laimutis purvinis gime
Jolantele - Gimtadienis - Duration: 4:19. Prieš 49 metus gimęs atlikėjas sako, kad dar mėginąs pragyventi iš savo kūrybos. Alytaus sporto rekreacijos centras03-11, štSimno kermošiusSimnas03-12, skLiaudiškos muzikos kapelai. Lietuviška ir užsienio muzika (dainų tekstai).


Laimutis purvinis gime
Nemokama mp3 muzika, daug dainų, klipu, albumų, zippy, zippyshare, lietuviska muzika. Senolė Janina Miniotienė – Ališauskienė gimė 1910 metais, rugsėjo 17 dieną. Baltrukonis Regimantas – Gimtadienis Baltrukonis Regimantas –. Pagerbti mirusį dainininką atvyko grupei „Broliai Aliukai“ iširus su Kęstučiu dainavęs D. Purvinis Laimutis – Tavo gimtadienis. Manap, NB, M-Kast, Mamyt & Double S - 5style. Būk išdykęs pievų drugys, Būk upelis, tiltas. Džordana Butkutė - Gimimo Diena (Oficialus audio) laukei tu atvėręs duris ir.


Panaros gyventojai ir tie, kurie čia kažkada gimė ir augo.

Laimutis purvinis gime
O lia lia "Gimtadienis O lia lia šalyje" 2000. Tėvai jau ten gimė, gyveno parsikėlę iš Nidos, jau įrašė į knygą, jau įrašytas į paveldą mano namas yra. Turėjo žmoną Teofilę Čiburytę – Ciunienę, vaikus Algirdą Petrą ir Laimutį Leoną. Download: DAR - Gimimo diena (2014). Ar žinote, kad nesenai JAV gimė Baltas Bizoniukas, kurį indėnai laiko šventu?


Atsisiųsta: 53, Paskutinį kartą atsisiųsta:. Lietuvos apsiprausia ne du kartus per gyvenimą – gimę ir prieš laidojimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...