2016 m. rugsėjo 13 d., antradienis

Avokado kauliukas valgomas

Avokado kauliukas valgomas Jo minkštimo dedama į salotas, tepama ant sumuštinių. O dabar dietologai prabilo: mes išmetame pačią naudingiausią avokado dalį – kauliuką. Vaizdo įrašo kūrėjai tvirtina, kad avokado kauliukas – pati maistingiausia šio vaisiaus dalis.

Avokado kauliukas valgomas
Jį išdžiovinus, susmulkinus į dalis ir sutrynus. Avokado kauliukas – naudingiausia šio vaisiaus dalis. Avokadas laikomas labai naudingu produktu.


Noriu paklausti,ar avokado kauliukas yra valgomas,kaip jis naudojamas,kokios savybes,jei.

Avokado kauliukas valgomas
DELFI - Be to, kad jie yra kreminės tekstūros ir skanūs, avokadai taip pat yra aukštinami kaip supermaistas – dėl juose esančių sveikųjų riebalų. Avižiniai dribsniai, 1 valgomasis šaukštas, 20. Kauliuką galima pasisodinti ir bandyti avokadą auginti. Nors sakoma, kad pirktinių avokadų kauliukai nesudygsta, juk nuskinami nesubrandinti. Per pusę perpjaukite avokadą ir išminkite kauliuką.


Patariama pamirkyti kauliuką kelias minutes. Užauginti avokado vaisių mūsų sąlygomis tikriausiai neįmanoma. Maistui sunokę vaisiai perpjaunami išilgai, išimamas kauliukas. Jis supjaustomas, pridedama citrinos sulčių, druskos ar prieskonių ir valgomas šaukšteliu.

Avokado kauliukas valgomas
Avokadų kilmės šalis yra Centrinė Amerika ir Meksika. Dažniausiai avokados valgomos šviežios. Be to, tyrimai parodė, kad kai avokadas valgomas su mėsainiu, nepaisant papildomų kalorijų ir riebalų, gautų iš šviežio avokado, trigliceridų.


MAXIMA parduotuvėse rasite gurmanų vertinamus egzotinius vaisius ir daržoves. Po to, kai suvalgėte avokadą, paimkite kauliuką, pradurkite jį trijose arba keturiose vietose paprastu dantų krapštuku, maždaug per vidurį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...