2017 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

Juokingi gimtadienio sveikinimai vyrams

Juokingi gimtadienio sveikinimai vyrams Juk gimtadienio proga juokingi ir linksmi sveikinimai - puikus pokštas. Tai baisiausias moteru sukurtas ginklas pries vyrus. Skirdami šiuos žodžius jubiliatams gimtadienio progra pralinksminsite ne tik patį sukaktuvininką bet ir kitus svečius.

Juokingi gimtadienio sveikinimai vyrams
Gyveno kartą karalius ir turėjo jis dukrą. Juokingi sveikinimai su gimtadieniu. Būrėją išbūrė, kad kai dukra sulauks 18-kos metų , ji pagimdys kūdikį.


Karalius labai to nenorėjo ir uždarė ją į patį.

Juokingi gimtadienio sveikinimai vyrams
SMS sveikinimai ir SMS žinutės; Linksmi SMS. Linksmi ir juokingi SMS tekstai bei šmaikščios SMS žinutės. Kol šiąnakt saldžiai miegojai, fėja kepė pyragėlį, Jos šiandien su miško paukščiais švęs tavo gimtadienį. Džiaugsmo ir šviesos karalius skaitė tavo svajones. Pimpačiukai - tai animuotas muzikinis gimtadienio sveikinimas. Daugiau sveikinimų gimtadienio proga. Gauk sveikinimus SMS žinute kas dieną.


Lietuvos Vyrai pastebi, kad dažniausiai karštas bučinys yra garvežio švil. Laimė - tai nuostabi išsipildanti svajonė nors nevisada Įsiminti sveikinimą.

Juokingi gimtadienio sveikinimai vyrams
Priešais vyrų vienuolyną yra moterų vienuolynai. Gimimo dienos proga, siunčiu Tau baltą, vanilinį bučkį su ilgesio razinom, tikėjimo gabaliukais, džiugesio glaistu ir nuoširdumo įdaru. Sveikinimai gimtadienio proga, jubiliejiniai sveikinimai gimtadienio proga. Matai, saulute šoka su menuliu tango.


Mylintis vyras, neturėdamas ką veikti, ištisas valandas žiurėdavo į dirbančios žmonelės pirštus. Jei radote netikslumų ar klaidų, ar neradote reikiamos sveikinimų tekstų temos ar šiaip neturite kam parašyti o noras yr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...