2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Baseinai palangoje

Baseinai palangoje Geriausi(-os) Pirtys, saunos, baseinai Palangoje. Jūsų laisvalaikis, poilsis ir savaitgaliai prie jūros - Pirtys, saunos, baseinai. Veikiantis baseino ir pirčių kompleksas leis gerai praleisti poilsį Palangoje.

Baseinai palangoje
Poilsis Palangos viešbutyje su pirčių ir baseino kompleksu. Maloniai kviečiame apsilankyti vieninteliame Lietuvos formos baseine su šildomu jūros vandeniu. Nuplaukite nuo Vilniaus iki Palangos vos per keletą minučių. Pirtis teigiamai veikia organizmą peršalimo atveju ir tinka jo profilaktikai, todėl rekomenduojama sergant chronišku bronchitu, kataru ir kitais plaučių.


Baseinai palangoje
Kol privatus verslas Palangoje tik planuoja didesnių SPA kompleksų. Komplekse apstu baseinų, juos galima rasti tiek viduje, tiek lauke. SPA pripildytas poilsis Palangoje DVIEM tik 98 €. Viešbutis GABIJA Palangoje - Mums malonu rūpintis Jumis! Sukūrinė vonia,; Treniruoklių salė; Poilsio zonos. Mėgaukitės laisvalaikiu prabangiame saunų, pirčių, baseinų ir vasaros lauko baseino komplekse, kur grožis ir harmonija visuomet greta. Golden SPA“ baseinų ir pirčių kompleksas: masažinių srovių baseinas, aromaterapinė pirtis, garinė pirtis, ledo kambarys, poilsio kambarys. Amberton green“ viešbutyje įrengtame SPA centre galima mėgautis net 12 metrų ilgio plaukimo taku, sūkurinėmis voniomis po atviru dangumi ir viduje.


Baseinai Palangoje, įmonių paieška Info.

Baseinai palangoje
Pagrindinė šioje rubrikoje pateikiamų įmonių interesų sritis yra įvairūs baseinai, baseinų projektavimas, pardavimas, įrengimas ir priežiūros. DELFI - Nuo Klaipėdos, ketinančios 2016 metais pastatyti 50 metrų ilgio baseiną, neketina atsilikti ir Palanga. Vaitkaus išsinuomavo „Lino“ baseiną. Laikinuoju baseino valdytoju tapo ir čia paslaugas teikė Palangos. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...