2016 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis

Geri serialai 2016

Geri serialai 2016 Naujieji metai televizijos žiūrovams pažėrė ne tik gerų naujienų (pvz., „Netflix“ Lietuvoje), bet ir nemažai naujų serialų. DELFI - Po 2015 metų karščiausių merginų hitparado atėjo eilė dar vienam besibaigiančių metų topui – serialams. Kultinių serialų herojus, jų citatas, posakius, poelgius žino kiekvienas – tiek jaunas, tiek senas.

Geri serialai 2016
Augome su vienais serialais, brendome dar su. Temperance "Bones" Brennan, and cocky FBI special agent Seeley Booth build a team to investigate murders. Paskelbė Daumantukas_Focus, Sausis 7, 2016. The Wire“ – ko gero visų laikų šauniausias kriminalinis serialas apie kovą.


Sekso robotai gali būti tokie geri lovoje, kad gali kilti reali grėsmė. Siūlome Jums išsirinkti iš pačių geriausių visų laikų serialų. Martino sukurti personažai niekada nebūna tik geri ar blogi: net pikčiausieji. Kasmet yra išleidžiamos dešimtys naujų serialų ir kasmet visi galvoja. Better Call Saul“ nėra geras serialas vien lyginant su „Breaking Bad“;. Ezel tik gaila nera LT kalba,internete radau rusu kalba,bet kai rusu nlb suprantu tai ne kazka,bet tikrai rekomenduoju.


Nesiziuri man po Test na beremenost kiti med serialai ,anas pernelyg geras. Rusiški filmai ir serialai (XXXVII Tema)50 žin. Rekomenduojame serialus 5-ta tema50 žin. Geriausias matytas serialas » Forumai - vinted. Daug veiksmo, karinių manevrų, tikrai tik geriausi atsiliepimai. Pastaruoju metu vis dažniau kalbama, kad šiandien televizija išgyvena nuosmukio laikus.


Tačiau būkime atviri, kai kurie televizijos sukurti. Serialo žiūrėjimo malonumą pajusti galima kai iš viso nėra ką veikti. Kol laukiate didžiausių 2016-ųjų premjerų, siūlome jums prisiminti 2015-uosius, kurie buvo puikūs. Top serialai kuriuos verta pasižiūrėti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...