2016 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis

Vyriski odiniai dirzai

Vyriski odiniai dirzai Vyriškas CALVIN KLEIN odinis diržas DR515 49 € 1-3 d. Diržo plotis: 3,2 cm,pilkos spalvos, įspaudžiama metalinė sagtis, sagtis: 4 x 6 cm. Diržai iš aukščiausios kokybės natūralios odos vyrams ir moterims.

Vyriski odiniai dirzai
Pagaminti Lietuvoje, Visinga Gamykloje ir atitinkantys aukščiausius kokybės reikalavimus. Parduodame aukštos kokybės odinius diržus Elegantiški diržai Labai stilingi ir prabangūs TUCANO firmos. Visiskai naujas odinis dirzas, kuri galima nesioti is 2-ju pusiu. Calvin Klein dirzas Naujas Originalus NATURALI ODA !
Vyriski odiniai dirzai
Pristatymas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose. Rodoma nuo 1 iki 1 iš 1 (1 puslapių).


Odinis vyriškas diržas Cadyn (rudos spalvos). Apie mus Kaip pirkti Kaip apmokėti. Pasinaudoję ypatingu šios dienos pasiūlymu, įsigysite stilingą, tvirtą ir patogų Italijoje pagamintą odinį diržą CALVIN KLEIN, kuris tikrai tiks. Vyriškų diržų skelbimai, pasiūlymai, kainos. Pas mus galite įsigyti kokybiškus, originalius natūralios odos vyriškus. Natūralios odos diržas, Natural leather belt, Природные кожаный ремень Nr.


Diržai: Vyriski odiniai dirzai dydis L Kaunas.

Vyriski odiniai dirzai
Tik 99 Lt už aukščiausios kokybės, natūralios odos vyrišką odinį CALVIN KLEIN diržą! Formalus vyriškas odinis diržas prie kostiumo Miller. Vyriški diržai su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Stilingos, kokybiškos ir patikimos sagtys. Willsoor priedai ir aksesuarai tai ne tik puikus. Odiniai vyriški diržai automatinėmis sagtimis. Firminiai vyriški diržai tikram vyrui.


Aukščiausia kokybė, puikiai žinomas vardas, už mažesnę kainą nei kitur - tik PerkiSau svetainėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...