Kiaulienos sprandines troskinys Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Mėsos troškinys – greiti, nebrangūs, sotūs ir, svarbiausia, maistingi.
Toks patiekalas dar vadinamas "vieno puodo pietūs". Patiko visiems be išimčių , toks senovinis. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Beatos kiaulienos troškinys obuolių sultyse.Aštrus jautienos troškinys iš Balio arba jautiena rendang. Seniau vietoj kiaulienos šoninės dėdavo kiaulės kojeles, riebią mėsą nuo kiaulės galvos ir būtinai. Pamatysite, visi padėkos už šilto ir klampaus troškinio porciją, kai už. DELFI - Tai tirštas patiekalas - lyg sriuba, lyg troškinys. Pagrindiniai du jo komponentai – kokybiška kiauliena ir sultinys. Vietoj kiaulienos galima naudoti jautieną, vištieną, ėrieną ir t. Kiaulienos sprandinę supjaustyti kubeliais.
Jums reikės: 800 g kiaulienos sprandinės ar nugarinės be kaulų. Siandien dariau su kiaulienos gabaliukais, bet dazniausiai darau su vistiena.
Siandien gaminau troskini, prisiskaicius cia visokiu receptu, ir padarius is daug receptu, viena. Ingredientai: kiaulienos mentė ar sprandinė (1,8 kg), petražolės, svogūnas, česnakas (1 vnt.), padažas, pomidoras, marinatui: , pomidorų padažas (5 šaukštai). Avienos sprandinės troškinys su daržovėmis. Aštrus kiaulienos troškinys užkeptas su pievagrybiais. Lilios Kokoškinos sukurtas receptas. Troškinį patiekite su išvirtais makaronais.Labai skanus troškinys, mano draugių išgirtas, tai pagaminau ir aš. Prie troškinio galima patiekti bulvių košę ar kokias salotas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.