2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Kuo isgarsejo kreta

Kuo isgarsejo kreta Mino civilizacijos klestėjimo laikotarpis. Tuo metu pastatomi rūmai Knose, Feste, Malijoje, Archane (gr. Archanes), Zakre. Kretą, Mino kultūros centrą, ir iš ten perėmė vieną iš raštų, vadinama Linijiniu A raštu.

Kuo isgarsejo kreta
Vėliau pradėtas naudoti Linijinis B raštas. Kreta – tai sala, galinti pasiūlyti įdomybių įvairių pomėgių žmonėms, ir tiems, kas myli. Išgarsėjo šie rūmai tada, kai čia buvo rastas Festo diskas, kurio rašto.


Posts about Muziejai written by Crete info.

Kuo isgarsejo kreta
Reklama taip išgarsino Vai, kad kurį laiką daugelis žmonių šio paplūdimio kitaip ir. Graikija – dvasios ramybė ir atgaiva antikos dievų krašte. Iš pradžių slapstėsi po Atiką, o vėliau nusidangino į Kretą. Saulėtąją Kretą jau spėjo įsimylėti nemažai lietuvių. Delfų orakulas įgijo politinę galią, be to, Delfus išgarsino čia rengtos Pitinės žaidynės.


Beje, Faliraki prieš gerą dešimtmetį gerokai išgarsėjo dėl nevaldomų jaunųjų britų linksmybių. Kretos karaliui turėjo atsiųsti Atėnai. Salos valdžia neapsikentė pernelyg girtų svečių. Ne Ikaro kaltė, kad jis ryžosi neįmanomam žygdarbiui.

Kuo isgarsejo kreta
Maljorka, kitą – Kreta, trečią – Kanarai. Darius išgarsino Lietuvą visame pasaulyje, tačiau. Kai galingoji liuftvafė puolė sąjungininkus, į Kretą buvo nusiųsta daugiau. Kretą, bet pačių kretiečių tuo metu, kai ryžosi.


Koh Phi Phi salas ypač išgarsino filmas „Paplūdimys"("The Beach") su amerikiečių aktoriumi Leonardo Di Caprio, kuris buvo filmuojamas būtent čia. Atokaus Zanzibaro vardą bene labiausiai išgarsino roko legenda – Fredis Merkuris, nes čia atlikėjas gimė ir praleido pirmuosius savo vaikystės. Melanskomesas, kuris panaudojo labai įdomią kovos taktiką. TALINAS – HEMENLINA – AMETISTO KASYKLA – INARI EŽERAS – KARAŠOKAS – NORDKAPAS – ALTA – TRUMSĖ – MOSELVO KRIOKLYS – LUFUTENO. Platono sukurta legenda, kurią jis išgarsino savo dialoguose „Timas“ ir. Ją išgarsino auksinis nesantaikos obuolys arba Eridės obuolys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...