2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Mintys apie darbą

Mintys apie darbą Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie darbą. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Darbas mus išlaisvina iš trijų didžių blogybių: nuobodulio, nedorybės ir skurdo.

Mintys apie darbą
Geras pavyzdys ir sunkų darbą daro lengvą. Gražūs žodžiai apie darbą ir darbo prasmę, gražios frazės apie darbštumą. Vieniems vyrams rūpi darbas, kitiems malonumai, o visos moterys širdyje yra viliokės. Jei žmonės išties mylėtų darbą, mes vis dar artumėm žemę pagaliu ir tampytumėm nešulius.


Mintys apie darbą
Vienas atliktas darbas yra geriau už tūkstantį sumanymų. Kai įkvėpia didis tikslas, jūsų mintys išlaisvėja, sąmonė ima plėstis visomis kryptimis, jūs atsiduriate naujame. Skirk laiko darbui, tai – sėkmės kaina. Ar gali būti kas nors liūdniau, negu neužbaigtas darbas? Tai tu kalbi apie didelį darbą kaip išskirtinę nuveiktą veiklą, tačiau ne visi to. Darbas, Apie Darbą Mintys Žodžiai Frazės Posakiai. Aforizmai, Žodžiai Apie Įžymius Žmones. Mintys, įžvalgos, citatos apie darbą literatūroje.


Alga – dar vienas įrodymas, kad kitiems dirbti neapsimoka.

Mintys apie darbą
Prasmingi, protingi žodžiai, prasmingos, protingos mintys, citatos:. Susiraskite darbą, kurį mėgstate, taip kiekvieną savaitę prailginsite. Nenumaldoma aistra darbui ir atsparumas. Auksinės mintys apie darbą ir viršininką. Viršininkas – tai žmogus, kuris laiku ateina į darbą tą dieną, kai jūs vėluojate. Tačiau atsigulus galvoje sukasi mintys apie darbą – kyla įtampa vien pagalvojus, kas laukia pirmadienį.


Gal mane išbars vadovas, kad ko nors.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...