2016 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Maža juoda knygutė kaina

Maža juoda knygutė kaina Kaina: 14,99 € Akcija: 13,49 € Sutaupote: 1,50 € (10%). Jūs turite MAŽĄ JUODĄ KNYGUTĘ su įkvepiančiomis COCO. Gaukite dovanų - maža juoda knygutė su įkvėpiančiomis Coco citatomis keliaus kartu su užsakymu pas Tave!

Maža juoda knygutė kaina
JUODA MAŽA KNYGUTĖ su stiliaus ikonos Coco Chanel citatomis. Dabar jūs gausite tai, ko visada norėjote - Mažą juodą darbo kalendorių! Elegantiškas subtilumas, motyvuojančios COCO CHANEL mintys, kompaktiškas dydis ir.


Originali užrašinė su Coco Chanel citatomis - įkvepianti ir stilinga dovana kiekvienai elegantiškai ir veikliai moteriai!

Maža juoda knygutė kaina
MAŽA JUODA KNYGUTĖ – dar mažesnė jos kaina (tik 9,99 €)! Amerikiečių autorė Susan McBride nedvejodama taria: „Taip! Pasaka apie mažą mergaitę Uną ir jos nuotykius. Una yra maža mergaitė, kurią pasakų pasaulio valdovas išsiuntė į Žemę. Vienos iš kritusių į akį yra maža juoda knygutė su coco chanel.


Maža juoda suknelė“ pasakoja užburiančią istoriją. Knygoje atskleidžiamas energingas meistrės gyvenimas ir darbai, iš kurių ji ir dabar lengvai atpažįstama: tai tiek kartų imituota maža juoda suknelė, Chanel. Knygos internetu - gera knyga, maža kaina. Tai maža, delne telpanti knygutė, kurioje įamžinti Jūsų gražiausi prisiminimai, tėvų.

Maža juoda knygutė kaina
Užsegama magnetuku; „Mini knygutė 3“ su pakabuku. Juoda užrašų knygutė, kurioje tilps ir darbo užduotys, ir asmeninės idėjos.


Spalvingos, praktiškos laiko planavimo – užrašų knygutės. Kalendorius BUROODISAIN MANAGER Spiral ANNO 2017, A5, PVC, juoda. Darbo kalendorius A4, Ambassador 2017m juodas. VNO vs NYC, arba Maža braškė prieš didįjį obuolį. Todėl šįkart nusprendžiau pabūti subtilesnė ir apibrėžti tai, ko Niujorkas Vilniui galėtų juodai pavydėti. Bilietų kainos – nuo 125 JAV dolerių (be mokesčių).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...