2016 m. rugsėjo 13 d., antradienis

Nėriniai vašeliu ir ju schemos

Nėriniai vašeliu ir ju schemos Rankdarbių kraitelė - įvairios idėjos ką galima pasidaryti patiems. Moteriški nerti drabužiai15 žin. Vaikiški nerti drabužiai15 žin.

Nėriniai vašeliu ir ju schemos
Nėrimas vąšeliu - Страница 315 žin. Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. O vientisai neriami darbai tiesiog augs jūsų.


Vąšeliu nertiems nėriniams naudojami įvairūs siūlai: vilnoniai, medvilniniai, lininiai, šilkiniai.

Nėriniai vašeliu ir ju schemos
Vąšeliai gali būti įvairūs; metaliniai, kauliniai, plastmasiniai. Megztos ir vašeliu nertos kepurės, jų papuošimai, moteriški, vyriški ir vaikiški. Mezgimo, nėrimo raštų pavyzdžiai ir schemos. Briugės nėrinių imitacija vąšeliu. Nėrimo raštų schemų ženklai ir nėrimo pavyzdžiai. Kalėdiniai mezginiai, nėriniai50 žin. Suknelių, sijonų, megztukų ir t. Kojinytės, batukai, tapkutės (schemos)50 žin.


Mezgam-neriam-siuvinėjam-schemos-raštai-125384674165.

Nėriniai vašeliu ir ju schemos
IAME TINKLARAŠTYJE GALITE TEIKTI (vieni kitiems). Mezginiai ir nėriniai - žurnalai ir schemos. Nėrimo vašeliu puslapis, raštų pavyzdžiai su schemomis (rusų k.). Beje, pirmuoju didesnės apimties nėriniu – minėtąja skraiste, gimusia vos per keletą vakarų. Nugarą baigiame nerti rašteliu pagal 2 schemą, o priekį – pagal 4 schemą, motyvą kartojame nuo 2 eilės. Tikiuosi kūrėjai nepykstate, kad dalinuosi turimomis schemomis?


Kažkur įkišau schemą big_smile surasiu. Maloniai kviečiame mamas, močiutes siųsti savo mezginių ir nėrinių. D Ir jos puikiai tiko :) Bet dar šiek tiek prie jų paplušėjau, kad nebūtų tokie nuobodūs batai. Man atrodo, kad išmokti nerti paprastu vąšeliu yra žymiai sudėtingiau, negu nerti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...