2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Norfa kaisiadoryse

Norfa kaisiadoryse Norfa kaisiadoryse UAB „Norfos mažmena“ Savanorių pr. Pareigos, Miestas, Darbo vieta, Galioja iki.

Norfa kaisiadoryse
Salės darbuotojas (-a), Akmenė. Norfa - mažmeninės prekybos parduotuvių tinklas Lietuvoje. UAB "Norfos mažmena" yra viena iš dinamiškiausiai besivystančių mažmeninės prekybos.
Norfa kaisiadoryse
Darbas prekybos centre "Norfa" Maironio g. Uždaroji akcinė bendrovė "NORFOS MAŽMENA". Turbut kai ja atidarys sena Norfa kaip ir maxima uždarys. NORFOS MAŽMENA, UAB parduotuvė - Įmonės kodas: 110778328, PVM: 107783219, adresas: Maironio g. Prekybos centras „Norfa XL“ Darbo laikas: 7-22 valandos.


NORFA akcijos ir nuolaidos, NORFA ir kitų prekybos tinklų akcijų ir nuolaidų leidiniai. Lietuvoje keturių tinklų Rimi, IKI, Maksima ir Norfa parduotuvių tinklai. Darbas, darbo sąlygos » Norfa » Skundai, atsiliepimai, vertinimai, komentarai » 32 psl. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Norfos mažmena. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. Kaišiadoryse galima tik „Pasagėlės“. NORFA XL, UAB NORFOS MAŽMENA prekybos centras, Įmonės informacija. IKI, MAXIMA, NORFA ir PRISMA parduotuvių kaininius leidinius.


Vilnius-Kalvariju206 Kalvarijų g. Panevėžys, Gargždai, Kėdainiai, Mažeikiai, Raseiniai, Ukmergė. Bilietas pirktas Panevėžyje, parduotuvėje „Norfa“ (Ramygalos g. 147 K). Biržų NORFA XL Respublikos paštomatas, Respublikos g. Norfa“ atstovas spaudai Darius Ryliškis DELFI sakė, kad šiemet planuoja. Naujasis prekybos centras stipriai konkuruos su vos už kelių žingsnių esančia parduotuve „Norfa“. Prieš 7 dienas - 2017 metais, jau antrą mėnesį iš eilės, racionalaus pirkimo ir kainų palyginimo portalas Pricer.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...