2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Pjauta mediena kainos

Pjauta mediena kainos MEDIENA Akcija - statybinė mediena Vilniuje nuo 110 Eur. Kainos nurodytos su PVM Maumedžio terasa: 28x145x4. Statybinė mediena iš sandėlio ar pagal užsakymą.

Pjauta mediena kainos
Taip pat mediena malku dėžėm, kainos nuo 85 eur. Pjautinę medieną ( džiovintą, impregnuotą ) - 1 m3 kaina 180,00 Eur. Terasinės lentos gaminamos pušinės arba iš Jūsų atvežtos medienos. Jos būna 9,5 cm pločio, 3,5 cm arba 4,5 cm storio ir 3-6 m ilgio.


Pjauta mediena kainos
Grindinės lentos, dailylentės, gegnės ir kiti medienos gaminiai. PJAUTA STATYBINĖ MEDIENA KAINA SU PVM. Siūlome įvairių rūšių aukštos kokybės statybinę medieną - bruselius. Kokios yra normalu, kokios užlenktos? Apie Zarasus apvažinėjom, tai 550 M3. Nestandartinius 6-ių metrų ilgio išmatavimus pjauname,obliuojame ir impregnuojame pagal užsakymą.


Prekyba egline, bei pušine statybine mediena. Kalibruota mediena Klaipėda, graduota mediena Klaipėda, mediena c16, mediena c24. Individualūs problemos sprendimai ir kainos pasiūlymai.

Pjauta mediena kainos
Džiovinta statybinė mediena (iki 18-20% drėgnumo) yra ~2 kartus stipresnė už nedžiovintą medieną. Jei statybinė mediena naudojama ne itin gerai. Per visus veiklos metus, susiformavo dvi gaminių grupės – medienos gaminai ir karstai. UAB „Litimbera“ gaminama mediena naudojama karkasinių ir skydinių namų statybai, stogų bei kitokioms konstrukcijoms. UAB „Rūdiškių mediena“ veikla – gamyba, didmeninė ir mažmeninė prekyba medienos gaminiais Lietuvoje ir užsienyje.


Mediena kaina su akcija mūsų įmonėje visada vyksta išpardavimai medienai. Dvigubo pjovimo medienos (lentų) tūrio ir ploto skaičiavimas. Milašaičių lentpjuvė - dailylentės, apdailos mediena, lentos, padėklai, lentpjuvė. Medienos kaina nuo 130 Eur už kubinį metrą. Kilus klausimams apie medienos savybes, panaudojimą, kainas drąsiai. Aukštos kokybės medienos gaminiai vidaus ir lauko apdailai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...