2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Senukai kaune akcijos

Senukai kaune akcijos Antradieniais meistrai pusryčiauja SENUKUOSE. Statybinių medžiagų, buities reikmenų ir technikos prekybos centrų tinklas Lietuvoje. Prekių katalogas, žinios apie lojalumo akcijas ir bendrovę.

Senukai kaune akcijos
IKI SAVAITĖLĖ akcijų ir nuolaidų leidinys 2017. SENUKAI akcijų ir nuolaidų leidinys Nr. SENUKUOSE KAUNE, VILNIUJE, KLAIPĖDOJE daugeliui prekių taikoma 30 proc. Nuolaida netaikoma kitų akcijų prekėms; prekėms, pažymėtoms ženklais.


Senukai kaune akcijos
Naujausios Moki-veži akcijos, taikomas nuolaidos, vykdomi Išpardavimai ir specialūs pasiūlymai. Leisk Sau Daugiau - Mokėk Dar Mažiau! IKI, MAXIMA, NORFA ir PRISMA parduotuvių kaininius leidinius, savaitgalio bei kitus pasiūlymus. Senukuose“ galima rasti visko, ko reikia namams, jų statybai, remontui, priežiūrai ir. Akcijos buitinei, garso, vaizdo, kompiuterinei ir kitai technikai. Akcijų metu norimas prekes įsigysite su didelėmis nuolaidomis, tad nepraleiskite progos!


Nes ermitaze tai kai akcijos buna, tai viska sukelia ir. Veiklos sritys: baldai (prekyba); buitinė technika; daržininkystė, sodininkystė; eksportas; elektros dalys. Spaudoje skelbiama, jog prekybos tinklas „Senukai“, iš savo.

Senukai kaune akcijos
Senukų prekybos centras“ akcijos priklauso. Teksto dydis: Viskas apie Senukai, Visi straipsniai su žyme Senukai. Kaune statomi „Senukai“ atnaujina ir Aleksotą.


SENUKŲ URMO lojalumo skatinimo programa šiandien siūlo net penkis. Tačiau viena Kauno rajone gyvenanti šeima nusprendė surizikuoti ir Kaune veikiančiuose „Senukuose“ įsigijo tapetus iš Kinijos. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...