2016 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Ranku darbo apyrankes

Ranku darbo apyrankes Jovita Ušackė, rankų darbo papuošalai, sibori, silkas, ranku darbo dovanos, ranku darbo auskarai, auskarai is karoliuku, ranku darbo apyrankes, ranku darbo. Rankų darbo apyrankės spalvingoms, švelnioms bei šiek tiek pašėlusioms moterims. Originalios ir stilingos apyrankės moterims kurios nori būti pastebėtos.

Ranku darbo apyrankes
Lapės Lapės – tai rankų darbo apyrankės, kuriamos naudojant būriavimo virvę ir įtin stiprius magnetinius užsegimus. Originali kelių sluoksnių apyrankė iš odos, pagainta rankomis. Pagaminta iš odos, virvelių ir metalinio užsegimo. Mūsų aksesuarai pagaminti naudojant tik aukščiausios rūšies medžiagas. Pristatymas visoje Lietuvoje ir užsienyje.


Naujos labai gražios, kokybiškos ir prabangiai atrodančios rankų darbo apyrankės iš tikrų akmenų. Tvirti užsegimai, dydis apyrankės re. Ar gali būti kažkas labiau individualaus nei rankų darbo vyriškos apyrankės? Jūs ne tik išsiskirsite tarp kitų vyrų, bet ir pabrėšite savo. Aukso splvos, liūto formos detalė. Knygų skirtukai 11; Kvapnūs maišeliai 7; Taurių skirtukai 4; Žvakės 10. Pastaruoju metu nepaprastai išpopuliarėjo vintažo stiliaus papuošalai, jie išsiskiria žalvarinėmis detalėmis ir įdomiomis kompozicijomis, kurios. Vienetiniai, ypatingai kruopščiai atlikti rankų darbo papuošalai: auskarai, apyrankės, vėriniai, segės, plaukų aksesuarai, vestuviniai papuošalai nuotakoms.


Ranku darbo apyrankes
Auskarai, auskarai iš karoliuku, Komplektai, Pakabukai, Plaukų papuošalai. Natūralūs motyvai niekada neišeina iš mados, tačiau kai kurios technikos priverčia mus į juos pažvelgti kitu kampu. Autorinės rankų darbo apyrankės vyrams. Visi patogiausi apmokėjimo būdai. Ranku darbo apyranke is triju daliu su naturaliu agato akmeniu. Sveiki, parduodu rankų darbo apyrankes, žgutus. Apyrankes su gumyte, todel dydis universalus.


Siunčiu į kitus miestus, kainos nuo 3. Galimi ir asmeniniai užsakymai. Susisiekti taip pat galite per. LÆDER - tai personalizuotų odinių apyrankių gamintojas, pabrėžiantis. Mes gaminame rankų darbo akesuarus iš natūralios augalinio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...