2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

Atsisveikinimo laiskas iseinant is darbo

Atsisveikinimo laiskas iseinant is darbo Išeinant iš darbo svarbiausia atsisveikinti trumpai ir maloniai. Tarp jų ir mano prašymas atleisti iš darbo su dar nenudžiūvusiu šefo parašu. Dalykai, kurių neverta daryti išeinant iš darbo (1).

Atsisveikinimo laiskas iseinant is darbo
Atsisveikinimas su darboviete neretai liūdina, nepriklausomai nuo to, ar buvote atleistas, ar galų gale. Barskūnų pagrindinėje mokykloje išdirbusiai Zofijai Mazolevskai tyliai ir ramiai išeiti iš mokyklos nepavyko. Visąlaik pavydėjau žmonėms paskutinės dienos. Gavote darbo pasiūlymą iš kitos bendrovės ir negalite sulaukti, kol visiems apie tai pranešisite, susikrausite.


Atsisveikinimo laiskas iseinant is darbo
Ne kiekviena diena darbe atneša ką nors naujo, bet kiekvieną dieną iš darbo galima atsinešti ką nors naujo. Sveiki, paskutinį karta su jumis sveikinuosi. Aš nusprendžiau savo kelionę šiame pasaulyje baigti. Jis man yra per sunkus ir nepakeliamas. Atėjo lemtingas laikas, kai reikia palikti darbo vietą. Paskutinę darbo dieną reikia ne tik susirinkti dokumentus, savo daiktus, bet ir atsisveikinti su kolektyvu. Ar atsidekojote kazkaip specialiai darbdaviui uz suteiktas geras darbo. As pati iseinant suruosiau mazytes vaises,pyrageliai,tortukai,saldainiukai,vaisiai.


Galite apie išėjimą iš darbo pranešti elektroniniu laišku - tik turite žinoti.

Atsisveikinimo laiskas iseinant is darbo
Prieš išeidami iš darbo nepamirškite parašyti ir atsisveikinimo laiško. Apeliacinis informacijos, atleidimą iš darbo, bendradarbiavim. Pirmiausia jums reikia laiškas jums, o ne tik. SADM mėnesių buvau tik „pieška“ (LT – pėstininkas), bet nepaisant to išeidama norėčiau atsisveikinti su visais. Nepatenkinta mokyklos darbuotoja įteikė savo darbdavei sarkastiškiausią visų laikų išeinančio iš darbo žmogaus laišką.


Nebenoriu dirbti techninio inžinerinio darbo – jaučiuosi išaugęs iš tų kelnių. Ir, nors paskutiniu metu rinkdavausi, kiek įmanoma, organizacinio. Ir reikia atsisveikinti su žmonėmis, su kuriais visai nesinorėtų atsisveikinti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...