2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

Spalvinimo paveiksliukai mergaitems

Spalvinimo paveiksliukai mergaitems Pasirinkite norimas temas ir atsispausdinkite paveiksliukus. Tuomet vaikas spalvindamas šiuos. Mergaitėms, mėgstančioms ne tik šias lėles, bet ir madas - tai puikus pasirinkimas spalvinti.

Spalvinimo paveiksliukai mergaitems
Vaikystės prisiminimus prikelianti senosios animacijos herojai. Jūsų vaikams - tai galbūt nežinomi personažai. Kartu spalvindami paveiksliukus papasakokite. Daugumos mergaičių svajonė – Barbė.


Spalvinimo paveiksliukai mergaitems
Jau nuo mažens ši lėlė tampa puikiu žaidimo draugu. Mergaitės dažniausiai lygiuojasi į jas, todėl mėgsta puoštis. Vaikams, kurie mėgsta spalvinti. Spalvindami gyvūnus, vaikai taip gali mokytis juos pažinti, papasakoti jums ką gyvūnai mėgsta ar valgo. Spalvinimo paveiksliukai skirti mėgstantiems gyvūnus. Tikriausiai jau žinai pasaką apie nuostabią mergaitę Pelenę, kuri sulaukė savo išsvajoto princo.


Atsispausdink paveiksliukus ir pasinerk į svajonę, pasaką ir. Gražiausi spalvinimo paveiksliukai vaikams. Bembis, Barbė, mašinos, vėžliukai nindzės, mikė pukuotukas ir.

Spalvinimo paveiksliukai mergaitems
Animacinių herojų spalvinimas pieštukais. Bratz spalvinimo paveiksliukai. Sukurk savo mylimiausio herojaus istoriją tau gražiomis spalvomis. Populiariausi žaidimai mergaitėms.


Details: Parent Category: Mergitėms. Sukaupiau šiek tiek nuorodų su spalvinimo paveikslėliais, knygelėmis. Ateinantys žali mediniai arklio metai puiki terpė. Nuspalvink jį taip gražiai, kaip tik moki. Malonu spalvinti smulkius daikčiukus. Tokie paveikslėliai gaunasi itin spalvingi ir gražūs.


Nemokami zaidimai online, flash, atsisiųsti nereikia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...