2016 m. spalio 4 d., antradienis

Baldai utenoje (uab asneka) utena

Baldai utenoje (uab asneka) utena ASNEKOS BALDAI“, galite įsigyti ne tik mūsų pagamintų baldų, bet ir čiužinių. Virtuvės dizainas, funkcionalumas, estetiškumas – yra vieni iš svarbiausių kriterijų. Virtuvės baldai turi atlaikyti visas nepalankias situacijas susijusias su baldo.

Baldai utenoje (uab asneka) utena
LT-28175, Utena, Lietuva Įmonės kodas: 183634930. Baldai, prekyba Utenoje, įmonių paieška Info. Baldų-ūkinių prekių parduotuvė, UAB "Utenos prekyba". Nestandartiniai korpusiniai baldai - projektavimas ir gamyba pagal užsakymus.
Baldai utenoje (uab asneka) utena
Baldų gamintojai, baldų meistrai, baldų gaminimas, minkštų baldų gamyba, kietų baldų.


UAB FCRMEDIA LIETUVA neatsako už reklamos užsakovų paskelbtos. Pagrindinė čia pateikiamų įmonių interesų sritis - baldai: biuro, miegamojo, svetainės, ekologiški. Kietieji, korpusiniai baldai, kėdės - prekyba. Detales parduodame baldų gamintojams ir kitų pramonės šakų užsakovams. ASNEKA“ savo veiklą pradėjusi 1991m - užsiima nestandartinių baldų projektavimu ir gamyba. Tai rubrika, kurioje yra pateikiamos įmonės, kurių veiklos sritis yra patys įvairiausi baldai, jų gamyba. Aciu dievui laiku supratome kokiu aferizmu ir nekultura jie uzsiima.


Baldai Utenoje (uab asneka) - Įmonė "ASNEKA" savo veiklą pradėjusi 1991 m.

Baldai utenoje (uab asneka) utena
Vietinis Verslas in Utena, Lithuania. Baldų projektavimas;Projekto derinimas su klientu;Sąmatų sudarymas;Projekto pateikimas gamybai. Projektuojame ir gaminame nestandartinius baldus. Daily Service, Utenos filialas, UAB. Specialistų baldų apdailinimo specialistai į norvaišiai - 28400 ir jo apylinkėse. ASNEKA, UAB - Baldų apdailos specialistas. Baldų ir ūkio prekių parduotuvė, UAB UTENOS PREKYBA - Baldų apdailos specialistas. Asnekos baldai, parduotuvė, Asneka, UAB (Asnekos baldai, parduotuvė, Asneka) 183634930.


UAB "BIKUVOS" PREKYBA valdo 13 prekybos centrų dešimtyje Rytų Lietuvos miestuose. UAB „Bikuvos prekyba“ pirktos pakabos - 62. UAB „Utenos autobusų parkas“ transporto išlaidos - 78,92 Eur;. VPĮ- viešųjų pirkimų įstatymas, SVPT – Utenos kolegijos supaprastintų viešųjų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...