2016 m. spalio 4 d., antradienis

Lietuviu kureju rankines

Lietuviu kureju rankines Baltas Miškas, tai jauki vieta atrasti šviežiausią Baltijos šalių madą. Rinkitės iš daugiau nei 100 jaunų dizainerių darbų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir ne tik. Jei esi dizaineris, kūrėjas, tinklaraštininkas ar tiesiog įdomus ir kūrybingas žmogus – kviečiame su mumis susisiekti ir prisijungti.

Lietuviu kureju rankines
UAB „SOMINTA“ – nedidelė šeimos verslo įmonė, įkurta 1996 metais ir savo veiklą pradėjusi nuo dirbtinės odos rankinių gamybos. Sveiikos, norėčiau įsigyti kokybišką, stilingą odinę rankinę arbą kuprinę ir susidomėjau lietuviškais gaminiais. Tai va, kilo klausimai keli, ar žinot. Naujausia kūrėjos kuprinių ir rankinių kolekcija pasiūta iš.
Lietuviu kureju rankines
Erika yra viena lietuvių dizainerių darbų momentinio renginio „Pop Up“.


Agnė Kuzmickaitė yra viena iš garsiausių savo šalies jaunosios kartos mados dizainerių. Ji intensyviai dirba tiek mados, tiek ir teatro sferoje – yra sukūrusi. Suderinus savo estetinį matymą bei kūrybos procesą, gimė “tashe tashe”. Kapstant „giliau“ – žodžiuose lietuvių ir anglų kalbomis užkoduota. Eglę Žiemytę, Ievą Ševiakovaitę, rankinių kūrėjas Eriką Paulauskę ir. Jei dėl vienokių, ar kitokių priežasčių nesinori odinės rankinės.


Parduodu TASHE TASHE rankine Coffee and Cigarettes modelio. Tarp jaunų lietuvių kūrėjų darbų – ir vienetinės bei „limited edition'' moteriškos rankinės bei delninės „FRUZE''.

Lietuviu kureju rankines
Išskirtinė publika mėgavosi lietuviškų rankinių pristatymu. Lietuvių juvelyrės YURGA LAGO autorinis žiedas, juodintas. Tačiau lietuvių kūrėjų, deja, neturiu. Išvydusi „FRUZE“ kolekciją, galiu drąsiai teigti. Noriu pasidomėti, kokius lietuvių rūbų bei aksesuarų kūrėjus žinote?


Gal perkate jų drabužius, rankines, aksesuarus?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...