2016 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Ilgas kelias akordai

Ilgas kelias akordai G Ilgas kelias tarp trumpų naktų, G C D Am G Ilgas kelias. Man labai sunku, kur Tu pradingai, C D Pradingai? Ilgos naktys, žvaigždes danguje, Pasiilgau but Tavo glebyje.

Ilgas kelias akordai
Jei groji gitara, visi mano, kad moki sia daina, o as ja ismokau tik siandien. Aš norėčiau priglusti prie tavųjų pečių. YouTube tu gali rasti šios dainos „pamokų“, kur pagroja viską 4 akordais ir nieko.


Užspauskite kokį nors akordą ir braukite keturis kart akordą žemyn vienodais tarpais.

Ilgas kelias akordai
Tomas Nėra nieko geriau už poilsį gamtoje su draugais. Jej kas nori mokintis taj akordaj : akordai. Andriaus Kaniavos Priedainis G hm em Ilgas kelias po kojom ir laisvė širdy. Axtarış neticesinden tapılan ilgas kelias akordai ir ritmas videolarini pulsuz izle ve yükle. Klausei manęs,kiek kelių aš žinau, Ar daugel kadais keliavau. Nakčia motociklais į greitkelio rūką Įjungę ilgas šviesas abudu ištrūkom.


Jubiliejiniai Skriaudžių ansamblio "Kanklės" akordai skambėjo Prahoje. Panasus akordai kaip v1 , bet siek tiek skiriasi isdestymas. Dlia Osobo Tupych:))))))) Tekstas: Ilgas kelias tarp trumpu naktu Ilgas kelias.

Ilgas kelias akordai
Likęs paskutinis žingsnis ir džiugino, ir neramino – nueitas ilgas kelias, įveikti pirmi du etapai rajone ir regione, ant pečių didžiulė atsakomybė. Kelias pasibaigs, ir mudu būsim kartu. G G+ D Am ilgas kelias, bet man vel neramu. Vistiek dabar visi dainuoja "ilgas kelias" gera daina o dėl nuorodų.


Rebelheart - tik sapnai (official music) 2016.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...