2016 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Korsetai lieknejimui

Korsetai lieknejimui Lieknėjimo korsetai - senas išradimas, dėl kurio dabar iš proto eina garsiausios pasaulio damos. Ir viskas dėl dar tobulesnių kūno linijų! Liekninantys, figūros apimtys koreguojantys apatiniai rūbai: korsetai, juosmens diržai, kelnaitės, krūtinę formuojančios liemenėlės.

Korsetai lieknejimui
Diržai nėštumo metu, korsetai po gimdymo. Kompresinės kojinės ir pėdkelnės padedančios išvengti kojų tinimo. Latvijos gamintojų Tonus Elast produkcija. Klasikinis liemens 3 eilių formavimo korsetas idealiai tiks kiekvienai moteriai siekiančiai sumažinti liemens apimtis ir paryškinti moterišką suluetą.
Korsetai lieknejimui
MISS BELT korsetas tampriai priglunda prie liemens, padeda užmaskuoti atsikišusį pilvuką, riebalus ant klubų ir suformuoti žavią smėlio laikrodžio figūrą.


Sportinė apranga, patogios maikutės sportui, liekninantys apatiniai. Parduodu nauja juoda gumini korseta, pamegta garsenybiu JAV. Labai stipriai suspaudzia, nesimato po rubais. Ar korsetai padeda sumažinti pilvo riebalų kiekį? Todėl kad ir kaip merginos žavėtųsi Kardashian merginų grožio manija - verčiau rinktis ne korsetus, o sveiką mitybą ir sportą. Korsetas lieknejimui - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti?


Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę visais.

Korsetai lieknejimui
SM parduoda lieknejimo sortus, kazka da maciau. As kiek bandziau korsetu man labiausiai kas patiko ir tikrai gerai. Patraukli reklama vėl žada svorio be pastangų – tiesiog pakankamai įdėti į specialų lieknėjimo korsetas kad daro viską už jus. Paieška: "drabuziai" OR "moteriski" OR "korsetai" OR "3043363" OR "dirzas" OR "lieknejimui" OR "body" OR "belt". Korsetu suveržtą merginos taliją vaikinas galėdavo apimti. Jeigu lieknėjimą skatinančios medžiagos ir prasiskverbia per odą, vargu ar labai. Formuojantis korsetas, padaro plokščią pilvuką,jį palaiko.


Siluetas akimirksniu tampa plonesnis. Koreguoja sėdmenų formą ir plonina figūrą. Gerai prispaudžia pilvą ir prilaiko stuburą. Medicininės paskirties gaminys, kurį specialistai rekomenduoja net 63 pasaulio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...