2016 m. spalio 30 d., sekmadienis

Lengvai pagaminamos salotos

Lengvai pagaminamos salotos Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Paprastos, gaivos ir lengvai pagaminamos salotos. Lengvos, skanios ir greitai paruošiamos agurkų salotos.

Lengvai pagaminamos salotos
Jeigu grįžus po darbo pilvas gurgia it pasiutęs, o jėgų gaminti įmantriausią vakarienę kaip tyčia nėra, siūlome išbandyti šias lengvai. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.


Ingredientai: Paprika - 4 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Pomidorai - 3 vienetai, Majonezas - 200.

Lengvai pagaminamos salotos
Mocarelos salotos su prieskoninėmis žolelėmis ir čili pipirais (originalus receptas). Krabų lazdelės yra tapusios labai populiariu salotų ingredientu. Retos vaišės apsieina be salotų su jomis. Nėra geresnio laiko salotoms kaip vasara. Produktus dėkite sluoksniais: pjaustytus pekino salotų lapus, šviežius agurkas, sūrį, virtus kiaušinius, tuną. Lengvai pagaminamos, labai gardžios salotos ;).


Tokios sočios, bet labai lengvai pagaminamos smile. Itin lengvai pagaminamos salotos, kurios suteiks jums papildomos energijos kasdieniuose darbuose. Jums reikės: 300 g gražgarsčių; 50 g žaliųjų alyvuogių.

Lengvai pagaminamos salotos
Labai skanios ir lengvai pagaminamos salotos. Burokėlių ir mocarelos bokšteliai: lengva salotų idėja. Nepaprastai gardžios ir įdomios salotos, lengvai pagaminamos ir tikrai sveikos.


Salierų salotos tai labai lengvai ir greitai pagaminamos salotos, kurios tiks tiek šeimai, tiek. Greitos, paprastai ir lengvai pagaminamos, gaivios bei laaabai skanios salotos. Ilgai galvojau ar verta dėti tokią nuotrauką - be jokios. Labai paprastos, gaivios ir lengvai pagaminamos salotos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...